To je to što me zanima!

Pingvini nosili šlape, a ovaj se hrabri mladić kupao u Jarunu

Usred snježne mećave i jakog vjetra, ovaj odvažni mladić u petak oko 14.30 sati shvatio je da je vrijeme za kupanje u zagrebačkom jezeru. Čak je 'bacio' i leđni stil
Vidi originalni članak

Dok je Hrvatska bila zametena snijegom praćenim jakim sjevernim vjetrom, ovaj odvažni mladić u petak je oko 14.30 u kupaćim gaćicama ušao u Jarunsko jezero i zaplivao kao da je upekla žega.

Podsjetimo, ciklona Neven koja je tijekom četvrtka jačala nad zapadnim Sredozemljem donijela je u petak našim krajevima obilan snijeg i jak vjetar.

Do Rijeke se može samo autom

Promet na staroj cesti D3 kroz Gorski kotar je bio u prekidu do 13.15 sati. Sada je otvoren samo za osobna vozila. Za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama trenutno nema slobodnog cestovnog pravca iz smjera unutrašnjosti prema Dalmaciji i obrnuto. 

Bez struje je više od 7500 kućanstava

Na području Karlovačke županije bez struje ostali su Grad Slunj, općine Cetingrad, Krnjak, Vojnić te na sjeverozapadu županije naselja  Žakanj i Ribnik. Trenutno je oko 6000 kupaca bez električne energije.

Na području Ličko-senjske županije bez električne energije su područja grada Senja i općina Karlobag, Rakovica i Gračac. Struju nema oko 1500 kupaca.

Na području Primorsko-goranske županije trenutno je  bez električne energije 76 kupaca.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • Behemot 10.02.2015.

    A nema snimke kako je izašao?

  • kamba 08.02.2015.

    Pozdraviga majko ovaj se ne vraca......

  • PavaoTomesić 08.02.2015.

    Največi mi je problem kod zimskog kupanja što mi se pluča stisnu na veličinu šake.Pa zaplivat 10 metara se i može a sve više je opesno

Komentiraj...
Vidi sve komentare