To je to što me zanima!

Tko 'šljivi' sindikat? Ove dvije splitske škole rade normalno

Podsjetimo, od utorka više nema cirkularnog modela po županijama nego će se štrajkati svaki dan u svim školama u cijeloj zemlji i to do ispunjenja zahtjeva za povećanjem koeficijenta
Vidi originalni članak

Već je prošlog tjedna bilo poznato da u utorak zbog štrajka nastavnika i učitelja neće biti nastave u svim školama u Hrvatskoj.

Međutim, Elektrotehnička škola i III. gimnazija (MIOC) u Splitu objavile su na svojim web stranicama kako se u utorak nastava odvija po rasporedu, piše Slobodna Dalmacija.

Podsjetimo, od utorka više nema cirkularnog modela po županijama nego će se štrajkati svaki dan u svim školama u cijeloj zemlji i to do ispunjenja zahtjeva za povećanjem koeficijenta, bez obzira što je Vlada najavila da dane u štrajku više neće plaćati. 

ZAOŠTRILI STAV PREMA VLADI Do ispunjenja zahtjeva: Štrajk u svim školama svakog dana

Za 25. studenog Sindikati učitelja i zaposlenih u srednjim školama najavljuju i još jedan veliki prosvjed.

Idi na 24sata

Komentari 125

  • stbbb 19.11.2019.

    Mozda im HDZ omoguci razne povlastice i nagrade.

  • amun6 19.11.2019.

    evo izdajice uspjele. malo po malo nazad u ne jedinstvo. "bravo za vas". razjedini (posvadi) pa možeš radit kaj ti se prohtje

  • 19.11.2019.

    Treba nam više ovakvih štrajkova iz raznih sektora pa ćemo možda bolje živjeti,svi vi koji ste protiv štrajka vjerojatno lijepo živite pa vas boli briga.Ako ne tražiš bolje nitko ti neće ni dati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare