To je to što me zanima!

Dokaz prijateljstva: Rusija je Francuskoj poklonila Dobrinju

Ruska policija poklonila je francuskim kolegama štene njemačkog ovčara nakon što je tijekom policijske racije u pariškoj četvrti Saint-Denis ubijena Diesel
Vidi originalni članak

Ruska policija poklonila je francuskim kolegama štene njemačkog ovčara nakon što je tijekom policijske racije u pariškoj četvrti Saint-Denis ubijena belgijska ovčarka Diesel.

Preslatki psić zove se Dobrinja prema vitezu iz ruskih legendi koji simbolizira dobrotu, hrabrost i nesebičnost.

- Štene koje nam poklanjate zamijenit će Diesel i dokaz je vašeg prijateljtsva. U Parizu ga već čekaju - poručio je francuski veleposlanik Maurice Ripert tijekom svečane ceremonije u francuskom veleposlanstvu u Moskvi.

Podsjetimo, Diesel je stradala 18. studenog dok je policija lovila teroriste osumnjičene za pokolj u Parizu u kojem je ubijeno 130 ljudi. Tijekom racije u Saint-Denisu ubijen je 'mozak' napada Abdelhamid Abaaoud i njegov rođak Hasna Ait Boulahcen.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • 08.12.2015.

    Jednom če nekom bit najvjerniji prijatelj...moj brat je imao psa koji je bio umirovljen jer je bio prestar za vojnu službu,te je moja nečakinja odrasla s tim psom,poživio je još 9g jednostavno kao član obitelji nevjerojatno..

  • Kolotura 08.12.2015.

    Dobrinji puno uspjeha u karijeri i dug, dug život u mirovini... Lijepi pas...

  • lovac 223 08.12.2015.

    Onaj tko je ubio policijskog psa,treba ga baciti divljim lavovima da ga rastrgaju na komade...ako uopce takvo smece hoce tko jesti...zalim vodica tog psa..

Komentiraj...
Vidi sve komentare