To je to što me zanima!

Dokrajčio 50 taksista, njegova banda tijelima hranila krokodile

U državi Uttar Pradesh je unajmljivao taksije i zatim na skrivenim mjestima ubijao vozače. Nakon ubojstva, njegova banda bi bacila tijela u kanal s krokodilima. Tada bi prodao njihove taksije
Vidi originalni članak

Konačno je dolijao serijski ubojica iz Indije koji je priznao da je umiješan u ubojstva više od 50 taksista i ispričao kako je njegova banda tijela žrtava bacala u kanal pun krokodila kako bi sakrili tragove dokaze zločina, javlja CNN.

Indijska policija Devendera Sharmajea (62) uhvatila tek kad je pobjegao u drugu državu dok je bio na uvjetnoj slobodi. Dotični je u zatvoru proveo 16 godina, a osuđen je između 2002. i 2004. godine za ubojstvo sedam taksista. Tada je dobio kaznu doživotnog zatvora u Jaipuru, no u siječnju ove godine dali su mu dozvolu za privremene boravke van zatvora. Sharma je to iskoristio i odlučio se na bijeg u drugu državu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon što je šest mjeseci bježao, policija ga je opet uhitila u srijedu, i  to u Delhiju gdje je živio s udovicom koju je oženio dok je bio na uvjetnoj slobodi.

Sharma je inače diplomirao tradicionalnu indijsku medicinu i 11 godine vodio kliniku u Rajasthanu. U prevari je izgubio cijelo bogatstvo pa je počeo prodavati lažne spremnike s plinom. Nakon toga se uvukao u ilegalnu trgovinu bubrega za transplantaciju, a zbog toga je i uhićen 2004.

Vijesti Brutalni talijanski serijski ubojica želi postati fratar

Prema navodima policije, priznao je da je sudjelovao u trgovini više od 125 takvih bubrega, pri čemu je svaki put zaradio između 6680 i 9350 dolara.

Njegove kriminalne radnje kasnije su postale još bizarnije. U državi Uttar Pradesh je unajmljivao taksije i zatim na skrivenim mjestima ubijao vozače. Nakon ubojstva, njegova banda bi bacila tijela u kanal s krokodilima. Tada bi prodao njihove taksije, cijele ili u dijelovima, a zarađivao je oko 270 dolara po autu.

PREMINUO MONSTRUM Bio je najgori serijski ubojica u Škotskoj ikad, otkrio ga DNK...

Sharma je policiji potvrdio da je organizirao ubojstva više od 50 taksista, iako je osuđen za samo nekoliko njih. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 31.07.2020.

    Nek bude zubar krokodilima bez anestezije

  • StjepanValjak 31.07.2020.

    da kod nas ima krokodila odavno bi mi pobrali svjetsku slavu

Komentiraj...
Vidi sve komentare