To je to što me zanima!

Dokumente o savjetnicima u Agrokoru Ramljak predao Vladi

Premijer Plenković prošlog je tjedna zatražio detaljne analize troškova vezane uz podizvođače koje je angažirao savjetnik za restrukturiranje američki AlixPartners koji su danas i dostavljeni
Vidi originalni članak

Iz Vlade su u ponedjeljak poslije podne priopćili kako je Banskim dvorima dostavljena dokumentacija vezana uz angažiranje savjetnika u Agrokoru.

DRUGA PRAVILA Čak ni bogata Italija ne plaća savjetnike kao Ante Ramljak

''Na zahtjev predsjednika Vlade Andreja Plenkovića izvanredni povjerenik za Agrokor Ante Ramljak dostavio je danas dokumentaciju vezanu uz angažiranje savjetnika u Agrokoru.

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković prošlog je tjedna zatražio od izvanrednog povjerenika Agrokora, Ante Ramljaka, detaljne analize troškova vezane uz podizvođače koje je angažirao savjetnik za restrukturiranje američki AlixPartners.
Dokumenti koji su dostavljeni detaljno će se analizirati te će nakon toga Vlada odlučiti o daljnjim koracima.

Uz predsjednika Vlade sastanku je nazočila potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništava i obrta Martina Dalić'', stoji u priopćenju Vlade. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • ivilic 08.02.2018.

    Sa svojih 140 revizora Ante Ramljak je ravnopravan pa čak i snažniji od nekoliko ministarstava. Dobar suport p.p.Dalički!?

  • dahvaul 06.02.2018.

    Samo vam jos Dalicka fali pa mozete raspravljati kolko ste uzeli sramota da mi imamo svakoga premijera koji dode da namiri sebe i svoju familiji ( Sanader-INA,Milanovic-naknade i struja,anemicni berba kroz Konzum i ko zna kaj jos jer je jos tu)

  • Bucimir 06.02.2018.

    Ovi sisaju još više od Todorića i njegovih !Šta će biti kad sisa presuši?

Komentiraj...
Vidi sve komentare