To je to što me zanima!

Dokumenti stigli u Salzburg, u ponedjeljak odluka o Sanaderu

Ivo Sanader se inače protivi izručenju i navodi da ne bi imao pravedan postupak u Hrvatskoj. Sutkinja će na ročištu u ponedjeljak 9. svibnja odlučivati o Sanaderu
Vidi originalni članak

Austrijska sutkinja koja će u ponedjeljak odlučivati o izručenju Ive Sanadera Hrvatskoj dobila je svu dokumentaciju koju su tražili od hrvatskih vlasti, piše Slobodna Dalmacija. Dokumentacija je inače u Salzburg dolazila u dva navrata. Ivo Sanader se inače protivi izručenju i navodi da ne bi imao pravedan postupak u Hrvatskoj.

Pojedini anonimni odvjetnici komentirali su za Slobodnu kako bi Sanader mogao u Austriji biti još najmanje pola godine. 

>> Više pročitajte OVDJE.

Odvjetnik Zvonimir Hodak rekao je za HTV kako smatra da u ponedjeljak neće doći do odluke o izručenju zbog svega što bi Sanader mogao reći pred istražnim sucem i koga bi sve mogao uvući u cijelu priču. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • user_73657 08.05.2011.

    Evo, drugi tjedan ćemo vidjet na praktičnom primjeru, što se o našoj zemlji misli u EU...Ukoliko nam ne pristanu izručiti gospodina Ivu Sanadera, to će nam sve reći o našem " ugledu" ( rejtingu našeg pravosuđa, povjerenju u demokratski ustrojenu trodiobu vlasti....)....Ja nam primjerice , na njihovom mjestu - ne bih vjerovao.

  • user_91939 08.05.2011.

    ... ma to nije moguce pa toliko si "vodio svoj narod kroz sve",sve samo "najbolje za nas"...pa se sad pitam kako je to moguce da se ti sad bojis da ce tebi tvoj narod nepravedno suditi?ppiihh

  • PRCO 08.05.2011.

    moj ivane pobratime mio jel si skoro u zagrebu bio

Komentiraj...
Vidi sve komentare