To je to što me zanima!

Dolazio susjedima i seksualno zlostavljao njihovu kćerkicu (7)

Djevojčica (7) je smogla hrabrosti i obitelji rekla što joj radi susjed. Spremili su ga na mjesec dana u Remetinec. Tijekom kriminalističke istrage policajci su utvrdili da je riječ o njihovu starom poznaniku
Vidi originalni članak

Zagrepčanin (56), osumnjičen da je dirao djevojčicu (7) po intimnim organima, završio je u istražnom zatvoru na mjesec dana. U Remetinec ga je poslao istražni sudac Županijskog suda u Zagrebu kako ne bi mogao ponoviti nedjelo.

Kako neslužbeno doznajemo, osumnjičeni (čiji identitet ne otkrivamo radi zaštite interesa djeteta) dolazio je kod susjeda u kuću i bludničio nad djevojčicom. S gnjusnim nedjelima navodno je počeo sredinom ožujka, a sve je trajalo do 25. ožujka, kad je djevojčica skupila hrabrost i prijavila ga obitelji, koja je potom o svemu obavijestila policiju.

Tijekom kriminalističke istrage policajci su utvrdili da je riječ o njihovu starom poznaniku koji je prijavljivan zbog krađa.

Terete ga za spolnu zloporabu djeteta mlađeg od 15 godina. Ako nakon istrage bude optužen i eventualno osuđen, prijeti mu dugogodišnja robija.     

Idi na 24sata

Komentari 171

  • xena.i 26.04.2017.

    Identitet zlostavljaca i slika bi bilo uvik dobro da se objavi,a ne posli da ta ista osoba ponavlja zlodjela. A i ti roditelji ostavili djete prijatelju,tko zna mozda su i oni u dr.prostoriji radili svasta

  • liliana 14.04.2017.

    Ne razumijem kako je on bio sam sa djeteom od 7 godina,gdje su bili roditelji.

  • dkmjnn 13.04.2017.

    Ispričat ću vam kako se to sa pedofilima i potencijalnim silovateljima rješavalo kad sam ja bila dijete. Naime, po školi se pročulo kako se u mjestu gdje je škola i okolnim selima pojavio tip koji vreba djevojčice, pokazuje im slike, a onda ih dira i nagovara da odu s njim u šumu. Nasreću, nas je išlo desetak zajedno i zaista smo ga sreli jedno poslijepodne. Istrčao je pred nas iz šume i rekao kako vojska ima manevre, nek dečki odu provjeriti a cure nek ostanu s njim. Mi smo, naravno, pobjegli svi zajedno. Istog dana i puno dana poslije toga moj otac i očevi ostale djece su ga čekali na tom mjestu. U selu je imao i prijatelja kojeg je moj otac zaustavio nasred ceste, bacio s motora i šamarao sve dok mu ovaj nije rekao kako se zove taj gad i gdje živi. Sigurna sam i dan danas da su ga tada naši očevi uhvatili, rastrgali bi ga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare