To je to što me zanima!

Domagoj Milošević: Mene se ne može prestrašiti ni ucijeniti

Milošević je istaknuo kako posljednjih nekoliko dana svakakve priče dolaze do njih u stranci i to uznemiruje. Komentirao je da i u njegov stožer dolaze prijetnje i ucjene
Vidi originalni članak

Kandidat za predsjednika HDZ-a Domagoj Ivan Milošević je u srijedu na konferenciji za novinare rekao da se njega ne može ucijeniti ni prestrašiti. Milošević je istaknuo kako posljednjih nekoliko dana svakakve priče dolaze do njih u stranci i to uznemiruje, javlja Jutarnji list. Komentirao je da i u njegov stožer dolaze prijetnje i ucjene. Ipak, nije otkrio o kakvim je prijetnjama riječ.

- Vrlo čvrsto uvjeravaju, da ne kažem prijete, tko kako mora glasovati i dati podršku - kaže Milošević. Dodaje kako su prošla vremena gdje netko naređuje tko će i kako glasovati. Domagoj Ivan Milošević je i poručio kako će se 20. svibnja vidjeti tko je od kandidata u prednosti, a smatra kako kampanja za predsjednika HDZ-a tek počinje.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • sjenoviti 03.05.2012.

    Dobro...mozda te se zbog toga moze urazumiti pa da lijepo odustanes...sta kazes...za dobrobit svih

  • ozujaner 03.05.2012.

    Pa dobro, možemo li se ovdje u komentarima pomaknuti bar malo dalje od rasprave o čistokrvnosti Hrvata, imenu, prezimenu i p.materinoj...? Čovjek je Hrvat, ali njegov poslovni background je problematičan što su ovdje samo rijetki spomenuli. No, da dođem do tih nekoliko smislenih komentara, prisiljen sam čitati brdo smeća i jeftinih aluzija.

  • klojfert 03.05.2012.

    Samo hvalite Ivana Domagoja Miloševića, a taj tip duguje i daleko je od poduzetnika- lopov koji duguje izvođačima, projektantima, nadzorima, i ne misli platiti, i to vam stvara nelikvidnost, jer ja ne platim vama, vi ne paltite njemu , on ne plati poreznoj i ode plin, struja, cijena života, otkazi... A takav je i Agrokor, IGH.....Jedan ali vrijedan koji stvara nelikvidnost u Hrvatskoj! Da smo u NJemačkoji ili Engleskoj , tip bi sjedio u zatvoru!

Komentiraj...
Vidi sve komentare