To je to što me zanima!

Domovinski preokret: Bili su treća snaga nakon izbora, a od 16 sad im je ostalo 6 zastupnika

Nakon parlamentarnih izbora bili su treća politička snaga. No već u izbornoj noći krenulo je osipanje koje se kasnije nastavilo. Domovinski pokret posljednji je napustio zastupnik Ante Prkačin
Vidi originalni članak

Domovinski pokret nije zvijezda repatica koja je odlučila samo proći hrvatskim političkim nebom, govorio je bivši predsjednik i osnivač pokreta Miroslav Škoro nakon što je koalicijskim partnerima na izborima osvojio 16 saborskih mandata, što je značilo da su postali treća politička snaga u zemlji. Od samog početka, umjesto složnoj družini, svjedočimo kako su se razbježali kao rakova djeca. Danas Domovinski pokret ima tek šest zastupnika, a posljednji zastupnik koji ih je napustio je Ante Prkačin.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • ante-portas 13.04.2023.

    Koliko moras biti zaveden da povjerujes u bajku o Skori domoljubu i velikom Hrvatu. Kazu, on pjeva domoljubne pjesme, pa je domoljub, haha. Kao i Thompson. Svasta se desnicarima moze prodati pod domoljublje. Oni stalno traze velikog vodju.

  • Knez Drpimir 12.04.2023.

    Miro Picburg, Drele zvani "duzan 200k kuna za propalu pecenjaru", klempavi ucitelj tjelesnog sa pokusajem "doktorata" na EFOS, ovaj metuzalem zvani Prkacin itd..

  • Barba iz Amerike 12.04.2023.

    Nakon izbora ih vjerojatno nema u Saboru. Možda jedan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare