To je to što me zanima!

Don Grubišić se kandidira za župana, ne za gradonačelnika

Ovime poručujem onima koji me ne mogu smisliti da mogu mirno spavati jer neću biti kandidat za gradonačelnika, rekao je don Grubišić i najavio drugu kandidaturu
Vidi originalni članak

Don Ivan Grubišić neće se kandidirati za splitskog gradonačelnika nego za župana Splitsko-dalmatinske županije. Odlučio je to, kako je rekao, nakon dugog promišljanja, iako je prema rezultatima anketa bio prvi favorit za splitskog gradonačelnika.

- Odlučio sam to nakon dugog promišljanja i shvatio da moram biti realan s obzirom na svoje godine. Izabrao sam lakši križ, iako je svaki križ težak. I unaprijed se zahvaljujem svim biračima i onima koji će glasati za mene, a i onima koji neće, rekao je Grubišić.

U javnosti se nagađalo da se don Ivan kandidirao za župana nakon dogovora s SDP-om, koji neće imati svog kandidata za župana.

- Razgovora je bilo, ali dogovora nije. Mi prema svim anketama dobro stojimo i idemo samostalno. A zašto župan, a ne gradonačelnik? Župan sliči župniku, a ja sam bio župnik s 40 tisuća stanovnika, sad bi imao županiju s deset puta više ljudi. A osim toga, ovime poručujem onima koji me ne mogu smisliti da neću biti kandidat za gradonačelnika i da mogu mirno spavati - rekao je Grubišić.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • marci2812 20.02.2013.

    evo sto radi demencija i senilnost - j...... i posten, i tako citav zivot, kao i vecinaa klera,ali - nije on kriv, krivi smo mi, idioti koji znamo uvijek izabrati pravog pajaca i demagoga

  • komentatorv3 18.02.2013.

    Sdp alert!

  • WOMANIZER 18.02.2013.

    guposti, zna o politici koliko i ja! al šta će čovjek, otišao iz crkve jer je mislio da će uspjeti u politici, al se preračunao pa sad mora tražiti drugi način za ulaz u politiku po drugi puta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare