To je to što me zanima!

Don Grubišić: Vlast i oporba su poput sijamskih blizanaca

Don Ivan Grubišić ističe kako će Savez za građansku i etičku Hrvatsku biti alternativa. Pozvao je sve zainteresirane građane da se pridruže stranci
Vidi originalni članak

Don Ivan Grubišić javnosti je uputio otvoreno pismo u kojem je pozvao zainteresirane građane da se uključe u Savez za građansku i etičku Hrvatsku. Grubišić ističe kako je vrijeme za promjene jer nas je do katastrofalnog stanja dovela 'kleptokratska klika dužnosnika i njihovih umreženih ortaka'. 

- Pred nama su izbori, a Hrvatska je kao nasukani brod. Kod nas su i koalicija na vlasti i oporba ideološki sijamski bliznaci. Savez za građansku i etičku Hrvatsku želi pružiti alternativu. Želimo da Savez podrže sindikati, crkveni dužnosnici, udruge i inicijative građanskog društva kao i akademska populacija - stoji u pismu svećenika Grubišića. U pismu je don Ivan Grubišić iznio i program stranke. 

>>> Tekst u cijelosti pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 46

  • ljutatrava 26.02.2011.

    to mi liči kao i vjeronauk u školi.zašto onda postoji crkvamanitete se politike,vaše je poslanje nešto sasvim drugo.

  • user_60176 26.02.2011.

    Crkva i politika NIKAD ZAJEDNO!! Crkva i svećenici bi nas trebali učiti o Bogu ,a ne za koga da glasamo.

  • MinnieL 26.02.2011.

    Don Ivan je duša od čovika. On me je krizma, zbog njega san svake nedilje bila na misi... Jednostavno, propovijedi tog čovika san mogla satima slušat, sa užitkom i odobravanjem, nekad mi je bilo žao što misa traje samo 45 min., kao i vjeronauk za krizmu. Don Ivane imate i moju potporu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare