To je to što me zanima!

Donald i Melania zajedno došli u crkvu, držali se za ruke...

Očito njihov brak nisu uzdrmale nedavne izjave koje su dale Stormy Daniels i Karen McDougal koje tvrde da su bile Trumpove ljubavnice. Nasmiješeni i dobro raspoloženi pozirali su fotografu
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Donald Trump (72) i njegova supruga Melania (48) snimljeni su u nedjelju u Palm Beachu gdje provode blagdane.  Zajedno su došli u crkvu, a s njima je bila Trumpova kći Tiffany.

ISPOVIJEST PORNOZVIJEZDE: 'Seksala sam se s Trumpom, a onda su zaprijetili mojoj kćeri'

Nasmiješeni i dobro raspoloženi pozirali su fotografu. Donald i Melania držali su se za ruke. Očito njihov brak nisu uzdrmale nedavne izjave koje su dale Stormy Daniels i Karen McDougal koje tvrde da su bile Trumpove ljubavnice. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • mestar 02.04.2018.

    Cudno vam drugovi ili ne, ali svi Americki predsjednici idu u crkvu. Jos nesto e tim nasim bit cudnije kad vide da u Americi ne rezerviraju kao ovim nasima prve klupe pa i tim liderima kao drug bero iako je predsjednik ateisticke stranke ali prazne se klupe do oltara za njega i druzinu.

  • DANIEL56 02.04.2018.

    Trumpove kude, a onu pornjavu uzdižu kao daje svetica na koju se svi trebaju ugledati.

  • Mjerilo 02.04.2018.

    Nemozes vjerovat dokle nisko udaraju ovi novinari i oni Sorosevci,idu covijeku razhebat sve sto ima samo da ga sruse,al necete uspjet,samo neznam sta ceka Trump,da sam na njegovom mjesto rijesavao bi se neprijatelja u svojo drzavi,a ne isao prijetit okolo..jel ovo sto mu rade izlazi van svake granice cuven njihove demokracije

Komentiraj...
Vidi sve komentare