To je to što me zanima!

Dončić: Vlada je u procesu 'Spašavanja vojnika Ryana'

Ministar prometa Siniša Hajdaš Dončić je objasnio da je Ryan zapravo proračun. Rekao je i da će tu biti kolateralnih žrtava te da nijedna mjera neće biti bezbolna
Vidi originalni članak

Vlada se nalazi u procesu koji bi se mogao nazvati "Spašavanje vojnika Ryana", rekao je u utorak ministar prometa Siniša Hajdaš Dončić i objasnio da je Ryan zapravo proračun. 

- Tu će biti kolateralnih žrtava i nijedna od mjera koje sam predložio ministru financija neće biti bezbolna - rekao je ministar.

Dončić se novinarima obratio nakon konferencije "Znanost i razvitak prometa" te je i objasnio na koji način planiraju podignuti trošarinu teleoperaterima, a da se pritom ne optereti građane.

- Jedan od modela koji je predložen je izmjena radiofrekvencijskih naknada koje plaćaju isključivo teleoperateri - rekao je Hajdaš Dončić. Novinari su ga pitali i odakle jamstvo da telekom kompanije neće dodatni trošak preliti na građane.

- Niti jedna mjera nije idealna te će ova izazvati negativne učinke na gospodarstvo i telekom kompanije, kroz smanjeno zapošljavanje i investicije, ali je riječ o jednokratnoj mjeri za spašavanje proračuna - naglasio je Hajdaš Dončić. 

Idi na 24sata

Komentari 94

  • PetraŠtimac 20.04.2014.

    Dokle seže nesposobnost i ljudska glupost?

  • ivanvinkovci 17.04.2014.

    **** Admin **** : Poštovani, molimo vas da isključite Caps Lock kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

  • ŠimunPetrić 17.04.2014.

    Uzas...prvo pokradu sve..a onda jos naknadno kradu od gradana da pokriju to sto su ukrali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare