To je to što me zanima!

Donesite stari papir na otkupna mjesta Tiska i sačuvajte okoliš

U vremenu u kojem se sve više govori o važnosti očuvanja okoliša, Tisak, kao društveno odgovorna tvrtka i najveći distributer tiskovina pridaje veliku pozornost zbrinjavanju papira.
Vidi originalni članak

U vremenu u kojem se sve više govori o važnosti očuvanja okoliša, Tisak, kao društveno odgovorna tvrtka i najveći distributer tiskovina pridaje veliku pozornost zbrinjavanju papira. Recikliranjem  samo 1 tone starog papira uvelike se pridonosi  očuvanju prirode, budući da se sačuva 20 stabala, 180.000 litara vode te 4.100 kW električne energije. 

Tisak je prepoznao problem gomilanja količine otpada te je krajem lipnja 2013. godine građanima ponudio mogućnost otkupa starog papira po cijeni od 50 lipa za kilogram papira na 26 lokacija diljem Hrvatske. Uvođenjem ove usluge želi se građane dodatno motivirati na sakupljanje starog papira i očuvanje okoliša uz mogućnost dodatne zarade.

Tisak otkupljuje dnevne novine, letke, časopise i kataloge koje je prije predaje potrebno sortirati. Nakon predaje starog papira, korisniku se izdaje potvrda s navedenim iznosom otkupa. Iznos otkupa moguće je podići na najbližem kiosku Tiska u roku od 72 sata predočenjem potvrde. 

Donesite stari papir na otkupna mjesta Tiska i doprinesimo zajedno očuvanju okoliša. Popis otkupnih mjesta Tiska može se saznati na www.tisak.hr.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 3KF_doo 27.11.2016.

    [url="http:// www.3kf.com.hr"]Otkup papira u Zagrebu[/url] - 3K.F. d.o.o otkupljuje papir po najboljim cijenama

Komentiraj...
Vidi sve komentare