To je to što me zanima!

Donio 15.200 potpisa: I Ivan Sinčić je predao kandidaturu

U zadnjih 25 godina političke stranke nisu učinile apsolutno ništa za ovu zemlju, rekao je u subotu Ivan Vilibor Sinčić iz nevladine organizacije "Živi zid"
Vidi originalni članak

I Ivan Vilibor Sinčić iz nevladine organizacije "Živi zid" predao je kandidaturu za predsjedničke izbore, javlja HRT. Sinčić je predao DIP-u 15.200 potpisa. 

- U zadnjih 25 godina političke stranke nisu učinile apsolutno ništa za ovu zemlju. Dovedeni smo u stanje u kojem bismo slijedećih 26 godina morali ostvarivati rast BDP-a od pet posto da bismo dostigli 1990. O njima i njihovim politikama ne treba reći ni jednog slova. Borimo se i zalažemo za poništenje pretvorbe i privatizacije, za povratak svega otetog, za lustraciju svih ratnih profitera i propalih političara, trenutačnu obustavu deložacija, promjenu ovršnog zakona i povratak monetarnog suvereniteta RH - rekao je Sinčić. 

Kandidature su, osim Sinčića predali Milan Kujundžić, Ivo Josipović i Kolinda Grabar Kitarović. 

Ivan Bavčević, došao je u DIP u kasnim večernjim satima, ali nije skupio dovoljno potpisa, odnosno skupio je njih samo 7020.

Podsjetimo, Anto Đapić, Ivan Rude i Ivan Grubišić su odustali od kandidature. 

Idi na 24sata

Komentari 148

  • leona10 08.12.2014.

    Ima moj glas!

  • SAIBABA 08.12.2014.

    treba omoguciti malom da se uhvati posla koliko bude mogao uz postojecu bagru , ali treba najprije ukinuti parlament i premijera posto su njihove ovlasti malo jace od njegovi.

  • ZiziZammy 08.12.2014.

    Kapa dolje momak. Samo hrabro i ne daj se isprovocirati! Ja sam sa svojim krumpirima promijenio zakon Hrvatske pošte, a nitko sam i ništa... Do svog cilja se dolazi samo upornošću i vjerom u zdravi razum ovog napaćenog naroda. Sretno!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare