To je to što me zanima!

Teška prometna kraj Donjeg Miholjca: Poginuo mladić (24)

Prema prvim neslužbenim informacijama, pretpostavlja se da je automobil hrvatskih registracija pri pretjecanju došao u kontakt s teretnim vozilom. Više će se znati nakon očevida
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći u petak oko 16.30 sati na cesti D - 34, između Viljeva i Donjeg Miholjca, poginuo je 24-godišnji talijanski državljanin, a još dvije osobe uz ozlijeđene, izvijestila je osječko-baranjska Policijska uprava.

Prema prvim neslužbenim informacijama, pretpostavlja se da je automobil hrvatskih registracija, u kojem su se osim 24-godišnjeg vozača nalazila i dva putnika, pri pretjecanju došao u kontakt s teretnim vozilom. Pri tom u  osobnom automobilu smrtno je stradao 24-godišnji putnik, talijanski državljanin, a vozač i drugi putnik su ozlijeđeni.

 U tijeku je policijski očevid o uzrocima i okolnostima prometne nesreće.

 Tijekom očevida promet na tom dijelu ceste odvija uz regulaciju, jednim prometnim trakom, navode iz osječko-baranjske PU.

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • BlessedBeHisName 03.11.2018.

    Taj dečko mi je jučer popodne umro na rukama dok hitna nije došla. Ako netko ovo čita tko poznaje ostalu dvojicu iz Virovitice, koja su bila s njim u autu, recite im neka mi barem jave ime i prezime tog dečka koji je poginuo ( matijazm@gmail.com ), barem bih to želio znati kako bih mogao smiriti svoju traumu od jučer. Jučer mi je bio najgori dan u životu, a da nikoga od njih ne poznajem.

  • SlucajniOdabir 02.11.2018.

    Strasno, doduse tu ima dosta km ravne ceste pa svi potegnu i zato se ovo dogodi.

  • rijetko kulturan 02.11.2018.

    Ili je najezda idiota na cestama, ili nas novinari češće časte ovakvim pričama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare