To je to što me zanima!

DORH digao optužnicu protiv čelnika iz Lučke uprave Ploče

Optužnicu su u DORH-u podigli temeljem kaznene prijave koju je 2010. protiv ravnatelja Lučke uprave i nepoznatog počinitelja podnijela britanska tvrtka DeltaGrip
Vidi originalni članak

Državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv ravnatelja Lučke uprave Ploče Tomislava Batura i direktora Ivana Pavlovića zbog zlouporabe položaja i ovlasti radi stjecanja protupravne imovinske koristi za Luku Ploče, te poticanja na zlouporabu.

Optužnicu su podigli temeljem kaznene prijave koju je 2010. protiv ravnatelja Lučke uprave i nepoznatog počinitelja podnijela britanska tvrtka DeltaGrip, piše Slobodna Dalmacija. Britanci su u Pločama imali u najmu dio terminala Naftnih terminala Federacije. Luka Ploče im je, kao koncesionar luke, željela naplaćivati naknadu za pretovar tereta, a u Deltagripu su tvrdili da se koncesija ne odnosi na NTF-ov terminal.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • brnado 21.02.2012.

    nadan se da će I.Pavlović. sada objasniti odkud mu 2-3 stana u zagrebu i pločama ,....a i T.Batur. nije neki siromaško koji živi od plaće , ulizica ,samo mu noge vire iz guzice I.P...Nadan se da će DORH i USKOK napravit reviziju u gradu da se ustanovi poslovanje i bivšeg gradonačelnika...

  • andi_1 21.02.2012.

    Hrvatsko Narodno Kazalište

  • forrest gump_1 21.02.2012.

    Pa to je rekord . Od 2010 do sada nije prošlo puno godina . No dok skuže da bi ga trebali pustiti jer su nesposobni podići optužnicu i osuditi ga u kratkom roku na osnovu pravih dokaza . Ali ako skuže da imaju neke dobre dokaze oni će po običaju nestati , ili će nastupit zastara . Može se desit da ga oslobode pa mi , porezni obveznici moramo platit još i naknadu takvim likovima . Užasno sudstvo . Kina je zakon . Na trg pa metak u čelo .

Komentiraj...
Vidi sve komentare