To je to što me zanima!

DORH je naredio ponovnu istragu ubojstva V.Sliška

Nalog je izdan nakon što je Sliškov šogor rekao da mu je "Vladimir Zagorec rekao da je likvidaciju Vjeke Sliška naručio i platio Hrvoje Petrač"
Vidi originalni članak

Ubojstvo Vjeke Sliška ponovno će se istražiti. Policiji je tu zapovjed izdao DORH. Mladen Bajić potvrdio je da će se taj slučaj opet istražiti, ali nije htio govoriti o detaljima, piše Jutarnji. Nalog je izdan nakon što je na suđenju Nikici Jelaviću Sliškov šogor, Mijo Kovčo, rekao da mu je "Vladimir Zagorec rekao da je likvidaciju Sliška naručio i platio Hrvoje Petrač". Kovčo je to navodno doznao u Beču, prije tri godine. Sliško je ubijen 22. ožujka 2001. godine u centru Zagreba. Ubio ga je Jammes Cappiau. Organizatoru Sliškova ubojstva, Marku Nikoliću (36), po treći će se put suditi jer je Vrhovni sud ukinuo oslobađajuću presudu. Sa Nikolićem se svojedobno nalazio i Petrač, koji je to objasnio tvrdeći da se s njim našao zbog dionica cementare Sloboda.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • hrvatović 24.09.2009.

    zanimljivo bi bilo kada bi taj petrač malo više otvorio dušu, pa u zatvoru napisao memoare.... svašta bi se tu saznalo, od vladajućih do oporbe.....a možda bi i senader na to zatreptao okicama..... ali jbg, živimo u demokraciji i ortaštvu, pa ga nema tko \'nagovoriti\' na taj korak....... gdje li su sad dobra stara vremena \'mraka\'?

  • streetrace777 23.09.2009.

    Sekasta mi tako govoris o braticu kad neznas nista o nicemu. Vjeko nikad nije dao da seposteni diraju i uvjek je pomagao ljudima za raziku od nekih, mozda i tebe koji svima koji se nesto uspjeli zavide na svemu

  • seka58 23.09.2009.

    Tko je taj Sliško ,najveći kriminalac tog doba,kako je živio tako je i umro.Kralj poker aparata. Tko je odbio da u svom lokalu postavi njegov poker automat ne bi se dobro proveo,a onaj tko je pristao je morao plaćati onmoliko koliko je Sliško tražioNije mi ga žao.Očito natko žali za njim u vrhu politike.

Komentiraj...
Vidi sve komentare