To je to što me zanima!

DORH: Policajac je ispalio hitac u nakani da djevojku liši života

Sudac istrage je prihvatio prijedlog državnog odvjetništva i odredio osječkom policajcu istražni zatvor zbog opasnosti od ometanja istrage i opasnosti od ponavljanja djela
Vidi originalni članak

 Osječkom policajcu M.S. (27), osumnjičenom za ubojstvo 21-godišnje djevojke, određen je jednomjesečni istražni zatvor zbog bojazni od utjecaja na svjedoke i opasnost od ponavljanja djela.

NEVJEROJATNI DETALJI UŽASA U OSIJEKU Upucao je i dva sata nije pozvao policiju. Mihaela u glasovnoj poruci: 'Ne možeš mi to pisati'

Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku danas je priopćilo da je donijelo rješenje o provođenju istrage protiv hrvatskog državljanina (1996.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstva iz čl. 110. KZ/11.

- Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 27-godišnjak počinio navedeno kazneno djelo 20. rujna 2023. oko 22:00 sata, u Osijeku, odnosno u nakani da liši života oštećenicu (2002.) iz službenog pištolja ispalio hitac prema njoj i nanio joj ozljedu od koje je preminula na mjestu događaja - stoji u priopćenju Državnog odvjetništva.

OPROŠTAJ OD MIHAELE U OSIJEKU Neutješni kolege i prijatelji se opraštaju od ubijene Mihaele: Ostavili su lampione i cvijeće...

Sudac istrage je prihvatio prijedlog ovog državnog odvjetništva i odredio osječkom policajcu istražni zatvor zbog opasnosti od ometanja istrage i opasnosti od ponavljanja djela.

Brojni prijatelji i obitelj oprostili su se danas od tragično preminule Mihaele (21) na Centralnom groblju u Osijeku. Kolegice i kolege studenti osječkog Pravnog fakulteta, kao i prijatelji, u subotu su u 11 sati ispred glavnog ulaza u zgradu fakulteta ostavili upaljene lampione i cvijeće.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • kotry 23.09.2023.

    Njegove kolege također treba pronaći i poslati u zatvor jer su sudionici u zločinu.

  • pospant 23.09.2023.

    Bar si nije sakrio lice kao huligani u Grčkoj...

  • kotry 23.09.2023.

    Zatvoriti i njegove pomagače iz policije...

Komentiraj...
Vidi sve komentare