To je to što me zanima!

DORH sumnjiči mladića (20) za pokušaj ubojstva u Sesvetama

Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 20-godišnjak sati u Sesvetama, zajedno i po prethodnom dogovoru s više nepoznatih muškaraca postupao s nakanom da usmrte oštećenika, priopćio je DORH
Vidi originalni članak

Državno odvjetništvo priopćilo je kako su ispitali 20-godišnjaka zbog počinjenja kaznenog djela pokušaja ubojstva u Sesvetama. 

Kako navode, postoji osnovana sumnja da je mladić s još nekoliko muškaraca krenuo osobnim vozilima za oštećenikom koji se nalazio u taksiju. Kad su mu prepriječili put, navodi DORH, oštećenik je izašao iz vozila i potrčao prema obližnjem trgovačkom centru. Okrivljenik i drugi muškarci su ga nastavili pratiti, a kada su ga sustigli, osnovano se sumnja da su ga u više navrata udarili vozilom, a zatim je jedan od njih pucao u oštećenika. 

Pao je na pod gdje su ga nastavili udarati po glavi i tijelu, a zatim su pobjegli. 

BRZO SU IH PRONAŠLI Obračun u Sesvetama: Naletjeli na muškarca autom, upucali ga i teško ranili. Uhitili su četvoricu

- Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 20-godišnjak 18. rujna 2021. oko 16,35 sati u Sesvetama, zajedno i po prethodnom dogovoru s više nepoznatih muškaraca postupao s nakanom da usmrte oštećenika. Oštećenik je u navedenom događaju zadobio teške tjelesne ozljede te je vozilom hitne pomoći prevezen u bolnicu - izvijestili su iz Županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu. 

Podnijeli su zahtjev Županijskom sudu da 20-godišnjaka stave u istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja djela što je sud i prihvatio.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 20.09.2021.

    Zašto Policija ne vrši temeljite pretrese romskih kuća,stanova i automobila u potrazi za oružjem??Kajtazi,da si pravi ti bi to sam tražio,jer ukoliko želiš suživot onda budi kolovođa,osim ako tebi nije normalno da u svakom objektu u kojima žive Tvoji,bude normalno da se ima oružje.

  • Nisamfrajer 20.09.2021.

    Romska posla. Daleko im lijepa kuća.

Komentiraj...
Vidi sve komentare