To je to što me zanima!

DORH traži od BMW-a da vrati RH novac ili da daju novi auto?

DORH naime sumnja kako je BMW dva puta dobio novac za automobil. Prvi ga je put navodno platio Robert Ježić, a drugi put je navodno plaćen iz crnog fonda HDZ-a
Vidi originalni članak

Vratite oko 300.000 eura ili vratite HDZ-ov BMW serije 7, to je zahtjev DORH-a koji su prošle godine uputili BMW grupi, piše Jutarnji list. 

DORH, naime, sumnja kako je BMW dva puta dobio novac za jedan automobil. Automobil je navodno prvi put plaćen 2008. godine, kada ga je, tvrdi USKOK, platio Sanaderov prijašnji prijatelj Robert Ježić. Drugi je put, kako se navodi u optužnici u slučaju Fimi Media automobil plaćen 2009. i to iz HDZ-ovih crnih fondova. 

DORH smatra da je BMW dobio dvije uplate od oko 300.000 eura te je, smatraju, dužan vratiti taj novac ili umjesto toga isporučiti vozilo odgovarajuće vrijednosti.

>>> Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • psukan 03.01.2012.

    htio bi vam reci jedan slucaj moga poznanika iz HR koji je kod Tomica uplatio novi BMW-e i cekao par mjeseci na isporuku , automobila nigdje nakon toga dolazi pismo iz Münchena da BMW-e nije u mogucnosti isporuciti taj automobil radi prelaska na proizvodnju nove serije 3-ce i da mu se oni ispricavaju zbog toga i vracaju novac sa kamatama za razdoblje koje je novac bio kod njih i nadaju se ponovnoj suradnji.Treba krenuti prvo od uplatnice.

  • fajtercoric 02.01.2012.

    BANDA LOPOVSKA TREBA VRATITI VOZILO,NOVAC I JOŠ JE ODERATI S 33MIL.EURA PA BIO U BUDUĆE PAMETNIJE POSLOVALA OSIM AKO I ONA NIJE U VLASNIŠTVU DRUGA IVE...

  • rođo rođin1 02.01.2012.

    taj automobil je imao prvu vezu s tvrtkom BMW tomić & co poslije neuspješnog poljupca s pahorovom žerdinjerom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare