To je to što me zanima!

Dosadilo joj brinuti o svekrvi (67), otrovala je insekticidom

Tanja Milas (32) osumnjičena je da je prije dvije godine otrovala svoju nepokretnu svekrvu Anu Milas (67). Ako je proglase krivom, prijeti joj i do 40 godina zatvora
Vidi originalni članak

Na Županijskom sudu u Splitu u četvrtak je započelo suđenje Tanji Milas (32), optuženoj za teško ubojstvo svoje svekrve Ane Milas (67). Zbog neuobičajenog prijedloga državnog odvjetništva, suđenje će biti zatvoreno za javnost. Tanja je na ročištu rekla da se ne osjeća krivom za smrt svoje svekrve, koju je prema optužnici otrovala prije dvije godine. Odvjetništvo smatra da je Tanji dosadila svakodnevna skrb o nepokretnoj ženi, pa ju je otrovala insekticidom karbofuradanom. Ubojstvo je tri tjedna nakon smrti prijavio Anin sin i Tanjin suprug Ivo Milas. Ženino tijelo su ekshumirali i utvrdili da je otrovana insekticidom. Uspije li odvjetništvo dokazati njenu krivnju, Tanji bi moglo biti dosuđeno i maksimalnih 40 godina zatvora. Suđenje će biti nastavljeno početkom studenog.


Idi na 24sata

Komentari 31

  • Sanjiva Dolina_1 14.09.2012.

    i kad smo kod toga novinari sta vama znaci "ekshumirati"...sta je to bivse??eshumacija, eshumacija....alooooooooooooooooooo!

  • M I Z A N T R O P 14.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • MarijaJurić 14.09.2012.

    a sta joj svekrva bila kriva

Komentiraj...
Vidi sve komentare