To je to što me zanima!

Došao kući pijan i ubio suprugu jer mu je odbila skuhati večeru

- Kumar je kronični pijanac. U subotu je došao kući pijan i krenuo se svađati sa ženom. Ona mu je prigovorila zbog alkohola i htjela s njim popričati, a on je istog trena htio večeru, rekli su iz policije...
Vidi originalni članak

Policija iz indijskog grada Ghaziabada objavila je da je uhitila 60-godišnjeg Ashoka Kumara, koji je upucao svoju suprugu Sunainu (55) iz bizarnog razloga - odbila mu je skuhati večeru. Tragedija se dogodila u subotu navečer, kad je Kumar stigao kući vidno alkoholiziran i agresivan, piše Daily Mail.

Bračni par se posvađao i Kumar je odlučio situaciju riješiti na najgori mogući način - okrutnim ubojstvom. Upucao je suprugu u glavu, a iako je brzo prebačena u bolnicu, nije joj bilo spasa.

- Kumar je kronični pijanac. U subotu je došao kući pijan i krenuo se svađati sa ženom. Ona mu je prigovorila zbog alkohola i htjela s njim popričati, a on je istog trena htio večeru. Sunaina je odbila skuhati večeru i platila životom, izjavio je Rupesh Singh, zapovjednik gradske policije.

Obiteljsko nasilje najčešći je oblik nasilja nad ženama u Indiji. Vladino istraživanje pokazalo je da više od 54 posto muškaraca i 51 posto žena smatra da je u redu ako muž istuče ženu koja ne poštuje njegovu obitelj, te zanemaruje kuću i djecu.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • kokaza10 13.07.2017.

    A majke mi niste nimalo pošteni....pa dajte pišite o problemima u našoj zemlji, ne igrajte kako moćnici kažu!

  • Linz 12.07.2017.

    Čuo sam ja za Kumara, zafrkan je to lik...............................nema kod njega hoću - neću !!!

  • kizo1007 12.07.2017.

    A kud je trebo pucat, u nogu????

Komentiraj...
Vidi sve komentare