To je to što me zanima!

Došao na pogreb majke iz Beograda i uništili mu auto

Darijo Spasojević iz Beograd je došao na pogreb, a u subotu navečer nepoznati vandali razbili su prozore, oštetili lak i urezali slovo U na prtljažnik
Vidi originalni članak

U Šibeniku 'nepodobna' registarska oznaka još može biti povod vandalskog napada. Barem izvan turističke sezone. Tako su u subotu kasno navečer u ulici Zagrađe na parkiranom beogradskom  Mercedesu Darija Spasojevića (56) razbijena tri stakla, oštrim predmetom oštećen je lak, a na poklopcu prtljažnika urezano je slovo 'U'. Policija štetu cijeni na oko 4.000 kuna. U subotu navečer puhala je jaka bura, ali ipak su se čuli udaraci i alarm. Prema riječima susjeda, Darijo Spasojević doputovao je u Šibenik na pogreb majke. U Šibeniku su u subotu 'nepodobne' bile i tablice hrvatskih gradova, pa i šibenskih. U ulicama Stjepana Radića i 8. dalmatinske udarne brigade na Škodi zagrebačkih i Toyoti riječkih registracija razbijena su vjetrobranska stakla, a na zagrebačkom Peugeotu i šibenskom Opelu po jedan retrovizor.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • milosdr 24.03.2009.

    eto kakvi ste lupate svojima automobile...a kamo li drugima:)

  • chesnjofka 22.03.2009.

    Seljačine

  • bigblue 22.03.2009.

    stoka obijesna, vjerojatno neka balavurdija...Ali, mene nesto drugo zanima - di je policija?! Na godisnjem ili bolovanju? Ili \"provode opseznu istragu o slucaju\"?

Komentiraj...
Vidi sve komentare