To je to što me zanima!

Došao po 15 eura duga, sina pretukao, a kad je krenuo na majku sin ga je izbo nožem

Dominik Š. (38) u zagrebačkom je Prečkom ubio Marka J. (48) kojem nije imao za vratiti 15 eura. To je ovoga toliko razbjesnilio da ga je prebio, a potom je novac namjeravao uzeti od teško pokretne majke ubojice
Vidi originalni članak

Vrati lovu, zaprijetio je, sumnjaju istražitelji Marko J. (48) dužniku Dominiku Š. (38) u petak u podne ispred ulaza u zgradu u Ulici Josipa Slavenskog. Kada mu je ovaj odgovorio da nema 15 eura Marko J. ga je išamarao. Vidjevši da neće dobiti novac odlučio se dug naplatiti od dužnikove majke (63).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zajedno su došli do stana u kojem su osim teško bolesne majke dužnika bili i 48-godišnjakinja i 42-godišnjak. Kada je Marko J., navodno, napao njegovu majku Dominik Š. je zgrabio nož i izbo ga. Marko J. je preminu ,a  Dominiku Š. liječnička pomoć pružena je u Klinici za traumatologiju. Sudac istrage prihvatio je prijedlog Županijskog državnog odvjetništva te je ubojici odredio jednomjesečni istražni zatvor kako ne bi pokušao utjecati na svjedoke ili ponoviti kazneno djelo.

IZA REŠETAKA JE Ubojici (38) iz Prečkog odredili istražni zatvor: Prijatelja je ubio nožem zbog svega par eura?

Kako neslužbeno doznajemo, Dominik Š. je trenutačno na uvjetnoj slobodi zbog toga što je osuđen za prikrivanje, a od ranije je poznat policiji zbog krađa i kaznenih djela povezanih s zlouporabom droge. U stanu je živio s majkom, koja je teško bolesna pa su mu 48-godišnjakinja i 42-godišnjak navodno pomagali oko brige za nju.

FOTO: UBOJSTVO U ZAGREBU Užas u Prečkom: Izbo muškarca u stanu, on od ozljeda preminuo

Susjedi stanare slabo poznaju te kažu da se oko stana još vodi spor nakon smrti prijašnjeg vlasnika. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Splitski cvit 14.11.2023.

    Ubijeni je došao po dug. Ubojica nije imao za vratiti pa je ovaj trsžio od njegove majke i navodno ju je napao. Na to je ubojica u obrani majke ovoga probio nožem, to je službena verzija, a što jevtočno bilo????????

  • HIHOTIĆ 13.11.2023.

    Jel ovo zagonetka ili jel iko skužio kaj

  • Old Kresoje 13.11.2023.

    e brajo moj, 15 eurića je cuga za cijeli dan, nije to mala stvar

Komentiraj...
Vidi sve komentare