To je to što me zanima!

Došla i ministrica: U Muzeju anđela psi su slušali Beatlese

U Varaždinu je otvorena izložba posvećena psima, a priredili su im i svirku. Posjetitelji, među kojima je bila i ministrica Milanka Opačić bili su oduševljeni
Vidi originalni članak

Na izložbi “Psi anđeli” Roberta Orlića na čijim su fotografijama glavni junaci psi s anđeoskim krilima, u četvrtak su u Rajskome vrtu u Muzeju anđela u Varaždinu imali priliku odslušati i koncert sami psi.

Na neobičnom događaju najviše su uživali psi za koje je održan koncert uz glazbu grupe The Beatles i drugih izvođača. Izložbom autor želi potaknuti svijest o potrebi većeg zapošljavanja osoba s invaliditetom, kojima su psi često od velike pomoći u svakodnevnom životu. Posjetitelji, među kojima je bila i ministrica Milanka Opačić bili su oduševljeni.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • niskoristy 18.09.2015.

    Kad čovijek pomisli da ga u ovoj sprdačini od države više ništa nemože iznenadit pojavi se biser kao @hadezeovac na kvadrat i izvali ovakvu hrpu sranja pred ionako napaćen narod.

  • niskoristy 18.09.2015.

    Ma jok, al dodaj tu još i @Petar023, vupovka001, borovina1981, Marilyn Monroe, Milanovićev poštar. Komentari sve tipa " pročitaš jednog pročitao si sve!!!"

  • suza13 17.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare