To je to što me zanima!

'Došli smo se pripremiti za dvoboj u skupštini Grada'

Obaranje ruku: Prvo natjecanje u Hrvatskoj bilo je zanimljivo i političarima kao nova metoda borbe za vlast. Na turnir se prijavilo oko 90 natjecatelja
Vidi originalni članak

Vladajuća većina u Gradskoj skupštini ne sluša nikakve argumente pa mi se čini da ćemo ih morati izazivati na ovakvu vrstu diskusije. Došli smo usavršiti teoriju pa samo gledamo snagatore koji obaraju ruke, rekao je Jasen Mesić iz HDZ-a koji je u društvu Darka Vuletića (HSS) došao na prvi Otvoreni međunarodni kup Hrvatske u obaranju ruku. Prijavilo se više od 90 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije i Makedonije. Hrvatski savez za obaranje ruku osnovan je nedavno, 6. rujna 2009 godine.
- Ovo je prvo profesionalno najecanje u Hrvatskoj. Suci su licencirani, stoga je ovo viši nivo. Još uvijek su naši natjecatelji rekreativci, jer osim u Zagrebu i Gospiću ne postoji mjesto gdje bi se moglo trenirati obaranje ruku - rekla je Jolanda Jurjević Jakovac, dopredsjednica Saveza. Jedan od organizatora, Mario Mlinarić, nije se borio jer u svibnju postavlja Guinnessov rekord. Vući će auto Smart 24 sata.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • RastaManFan 11.04.2010.

    vidi Mašića...pravi ličan...decko isao u skolu sa mnom

Komentiraj...
Vidi sve komentare