To je to što me zanima!

'Dosta je bilo, želimo da nam isplatite naše plaće’

Zaposlenici Peveca su od 12 do 16 sati štrajkali ispred trgovina diljem Hrvatske. Štrajkat će svaki dan, a nakon 16 sati vraćat će se na posao
Vidi originalni članak

Zaposlenici Peveca u subotu su od 12 do 16 sati štrajkali ispred trgovina diljem Hrvatske. Štrajkat će svaki dan, a nakon 16 sati vraćat će se na posao. Razlog njihove pobune je neisplata plaća, koju nisu dobili dva mjeseca. Štrajkom žele upravi i vlasnicima Peveca poslali upozorenje da je krajnji rok za isplatu plaća, putnih troškova i za deblokadu računa. Za plaće su im dužni ukupno nekoliko milijuna kuna. Radnici kažu da su im Višnja i Zdravko Pevec umjesto novca ponudili besplatne gablece.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • user_23463 22.11.2009.

    @PapaŠtrumpf i brangelina, a šta vrijedi uzimati kada sve nosiš natrag na reklamaciju neispravno i to AKO ti je uvaže. Kupila sam kućno kino- ne radi, nema zamjene nego na servis, kasnije multipraktik- razbijen. Jedva zamijenjen uz stisnute zube (vjerojatno je i psovala u sebi trgovkinja). Tada sam pošla iza pulta da isprobam taj drugi a ono hrpetina vraćenih stvari. A čula sam i od frendice zgodu sa njenim biciklom i kotačima u \"osmicu\" kupljenim također tamo, a cura ima nekih pedesetak i par kila.

  • user_23463 22.11.2009.

    @PapaŠtrumpf i brangelina, a šta vrijedi uzimati kada sve nosiš natrag na reklamaciju neispravno i to AKO ti je uvaže. Kupila sam kućno kino- ne radi, nema zamjene nego na servis, kasnije multipraktik- razbijen. Jedva zamijenjen uz stisnute zube (vjerojatno je i psovala u sebi trgovkinja). Tada sam pošla iza pulta da isprobam taj drugi a ono hrpetina vraćenih stvari. A čula sam i od frendice zgodu sa njenim biciklom i kotačima u "osmicu" kupljenim također tamo, a cura ima nekih pedesetak i par kila.

  • sinke 22.11.2009.

    da ste radili kako treba ne bi vam gazda bio tu di je

Komentiraj...
Vidi sve komentare