To je to što me zanima!

Dostavljačici hrane zaprijetio nožem pa joj uzeo 1.300 kuna

Mladić (26) s područja Bebrine djevojci (28) koja mu je dostavila hranu zaprijetio je nožem i oteo joj novac. Zatim je pobjegao, no policija ga je uspjela pronaći
Vidi originalni članak

Policajci u Slavonskom Brodu pronašli su i uhitili muškarca koji je u četvrtak navečer oko 20 sati na cesti prema Rekreacijskom centru Poloj, u istočnom dijelu Broda, maskiran i uz prijetnju ubojstvom nožem 28-godišnjoj djelatnici ugostiteljskog objekta Big Mama, a koja mu je dostavila naručenu hranu, oteo dnevni utržak, oko 1300 kuna, i pobjegao. 

Radi se o 26-godišnjaku s područja Bebrine nedaleko Slavonskog Broda. Nad njim u vezi počinjenog razbojstva traje kriminalističko istraživanje, slijedom kojeg je, temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu, obavljena pretraga prostorija koje koristi osumnjičenik i tom prilikom pronađen dio novca otuđenog spomenutim kaznenim djelom i SIM karticu s brojem mobitela s kojeg je upućen poziv ugostiteljskom objektu za dostavu hrane. 

Protiv osumnjičenika nadležnom Državnom odvjetništvu slijedi kaznena prijava za kazneno djelo razbojništva. Pretragom kod osumnjičenog je pronađen i bicikl ukraden 3. ožujka u Slavonskom Brodu. 


Idi na 24sata

Komentari 23

  • rvatin 18.03.2014.

    Niko ne ptia kakva li je ljuta nevolja natjerala tog sirotog mladića na očajnički čin opljačkavanja dostavljačice, nego svi bi samo ga zatvarali u zatvor, a on nije loš momak to se da lako zaključit, jer da je on loš on bi nju silovo ili nešto još i gore, možda i prebio da je neki manijak.

  • tiha voda_492 18.03.2014.

    Kako ga nije sram ??? :(

  • Linz 18.03.2014.

    kakva okrutnost...

Komentiraj...
Vidi sve komentare