To je to što me zanima!

Doveo sina na posao i dao mu da 'spušta' zrakoplove

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
ŠOKANTNO: Kontrolor leta u njujorškoj zračnoj luci J.F.K. doveo je svog sina na posao i dao mu da upravlja kontrolom leta. 'Spustio' je pet aviona
Vidi originalni članak

Federalna uprava za avijaciju istražuje kako je moguće da je 17. veljače dijete upravljalo kontrolom leta u njujorškoj zračnoj luci J. F. K. Na snimkama kontrole leta jasno se čuje kako dječak na radiju govori pilotima kada mogu sletjeti. U jednom trenutku čuje se glas odrasle osobe koja komentira kako se 'ovo događa kad djeca nisu u školi'. Taj tjedan su bili školski praznici. Zabilježeno je najmanje pet komercijalnih letova koje je dječak 'spustio'. Piloti nisu komentirali dječaka s druge strane radija. Fedaralna avijacijska uprava reagirala je izjavom i rekla kako ovakvo ponašanje nije ono što se očekuje od njihovih zaposlenika. Sa letovima nije bilo problema, ali je otvoreno pitanje sigurnosti i profesionalizma kontrolora leta. Zračna luka J. F. K. je šesta na listi najprometnijih u SAD-u. Dnevno njome prođe preko 1000 letova, a godišnje oko 48 milijuna putnika. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • yosaki 03.03.2010.

    a koji skandal u pičku materinu!!!mali je samo rekao ono što bi isto stari rekao, ajde da je stari otišao negdje na cugu ili kurve, pa da mali sam to radi ajde, ali ovako totalna glupost!!!

  • headhunter 03.03.2010.

    sva sreća da tata nije kirurg!

  • god of war 03.03.2010.

    ok,meni je strava bilo slušat malog kako barata s tim svime,hvala Bogu,nema žrtava ništa,pa eto,malo su se zaigrali,a i pikoti su to shvatili malo kao zajebanciju.,ok,da se razumijemo,ne podržavam ovakvu akciju,dapače,ali eto,monotonija je ubijena,pa eto,nek se ne ponovilo više! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare