To je to što me zanima!

Dragičević odvjetnici rekao da je ubio prijatelja Damira

Odvjetnica Rozita Vidan-Kesić na splitskom je sudu posvjedočila kako joj je Dino Dragičević potpisao punomoć i nakon toga priznao ubojstvo
Vidi originalni članak

Na Županijskom sudu u Splitu nastavljeno je suđenje Dinu Dragičeviću, koji je priznao da je u kolovozu 2007. godine na Vidovoj gori na Braču iz pištolja ubio prijatelja i vršnjaka Damira Šuću. Svjedočila je odvjetnica Rozita Vidan-Kesić, a Dragičević je ubojstvo priznao u vrijeme dok ga je ona zastupala.
- Dobila sam poziv iz policije da pristupim obrani Dina Dragičevića, a tamo sam uz njega zatekla inspektora Žaju i načelnika Nenu Gudelja. Inspektor Žaja mi je rekao da Dino želi priznati ubojstvo. Upoznali su me s činjenicama i pustili me nasamo s njim. Popunila sam punomoć o zastupanju i dala mu na potpis, uredno ga upoznavši s njegovim pravima. Nitko na Dina nije vršio pritisak kod potpisivanja punomoći - prisjetila se Vidan-Kesić. Nakon što je Dino potpisao punomoć i priznao ubojstvo, Vidan-Kesić je nazvala njegovu majku i rekla kako ga ona ne bi dalje zastupala jer se bavi građanskim, a ne kaznenim pravom. Dragičevićev odvjetnik Željko Gulišija upitao je Rozitu Vidan-Kesić da li je znala da osim priznanja nije postojao nijedan dokaz ubojstva:
- Zašto mu niste sugerirali da se brani šutnjom - upitao ju je Gulišija. Odvjetničku prepirku prekinula je sutkinja Majić, a suđenje se nastavilo iskazima poznanika Dina Dragičevića.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare