To je to što me zanima!

Dragičeviću poreznici plijene 650.000 kn zbog lažne adrese

Bivši šef te aktualni član uprave Ine prema izračunima Porezne uprave utajio je 650.000 kuna s kamatama na razlici prireza prijavivši lažnu adresu, piše Večernji
Vidi originalni članak

Bivši šef te aktualni član uprave Ine Tomislav Dragičević prema izračunima Porezne uprave utajio je 650.000 kuna sa zateznim kamatama na razlici prireza. Naime, prebivalište je prijavio u zagorskoj Pušći, gdje ima vikendicu, piše Večernji list.

Tamo prirez iznosi 10 posto, dok u Zagrebu taj postotak iznosi 18 posto. Dragičević inače živi u Rockefellerovoj 57 u Zagrebu. Kako na svom imenu nema nekretnine, poreznici će mu novac zaplijeniti s bankovnih računa. Zbog prevare bi mogao biti osuđen i na zatvorsku kaznu do 10 godina.

Izvorni tekst možete pročitati ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Noon 28.01.2011.

    Baš me zanima dal će ga strpat u zatvor.Ak želimo bit pravna država onda bi bilo logično da se lopov zatvori.Pogledajte Amere!Snipes je malo veća faca od jeb Dragičevića pa nema oprosta!U buksu!

  • malecki 28.01.2011.

    joj koliko je takvih koji se prijave na adrese u mjestaod posebne državne skrbi a imaju stanove u centru grada (slavonskog broda ) . uz to još taj stan iznajmili oni kupili kuću a vode se na adresi gdje je manji ili uopće nema poreza....tko će to i kada istražiti ??

  • Darkman 28.01.2011.

    Neka, neka, samo naprijed.

Komentiraj...
Vidi sve komentare