To je to što me zanima!

Drago Prgomet dao ostavku, njegov šef HDZ-ovac ju odbio...

Ante Ćorušić je nedavno imenovan za šefa KBC-a Zagreb. Drago Prgomet dao je ostavku na na mjesto predstojnika Klinike za bolesti uha, grla i nosa . Ćorušić je odbio
Vidi originalni članak

Drago Prgomet dao je ostavku na na mjesto predstojnika Klinike za bolesti uha, grla i nosa u KBC-u Zagreb. No ostavku nije prihvatio šef KBC-a, HDZ-ov Ante Ćorušić, piše Tportal. Prgomet je dao ostavku jer se nije htio dovesti u situaciju da klinika trpi zbog njegovih obaveza u Saboru.

- Ostavio sam na procjenu ravnatelju da to odluči, a on je odbio moju ostavku - rekao je Prgomet.

Ante Ćorušić koji se svojevremeno spominjao kao kandidat za ministra zdravlja, je nedavno imenovani novi šef KBC-a Zagreb. Ćorušić je bio i predsjednik HDZ-ovog Odbora za zdravstvo, no na to mjesto je dao ostavku.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • bajica1009 08.04.2016.

    Zašto su liste sve duže i nerješive pa u svim gradovima liječnici su na listi zaposlenika ali ne na radnom mjestu iako im je kako mnogi tvrde to prioritet, kako riješiti lako ako hočeš biti na državnim jaslama možeš primati jedan dohodak ili sabor ili klinika i gotovo. Baš me zanima koliko bi liječnika bilo u saboru, i ne samo njih ima tu još materijala.

  • dahhmal 08.04.2016.

    I kak da nama bude dobro jedni doktori beze van drugi u politicare a treci nam brane hitnu guraju nas privatnicima da nas cijede i uzimaju svaka prava na lijecenje

  • tižu 08.04.2016.

    Dr. Prgomet, jel to onaj što se poslije podne nemože sjetiti u kojoj je stranci bio dopodne, a navečer.........?!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare