To je to što me zanima!

Dragovan: Premijerova obveza je biti u Slavoniji, očekuju ga

Na novinarsko pitanje je li premijer u Zadar stigao zrakoplovom te njime opet odletio za Slavoniju, Dragovan je rekao da to nije točno te da je u Zadar stigao vozilom
Vidi originalni članak

Predsjednik Vlade Zoran Milanović trebao je u subotu predvečer biti na predizbornom skupu Kukuriku koalicije za europarlamentarne izbore u Zadru. No, čim je čuo da je probijen nasip pokraj Županje vratio se nazad u Slavoniju. S njime je na poplavljena područja otišao i ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak

- Premijer je trebao biti u Zadru, ali se zbog pogoršanja situacije na terenu u Slavoniji i popuštanju nasipa iza Županje, morao hitno vratiti nazad i ide za Slavoniju - rekao je glavni tajnik SDP-a Igor Dragovan. 

Dodao je kako je to njegova obveza te da to od njega očekuju ljudi u Slavoniji. Na novinarsko pitanje je li premijer u Zadar stigao zrakoplovom te njime opet odletio za Slavoniju, Dragovan je rekao kako to nije točno te da je premijer u Zadar stigao vozilom. Kad su novinari spomenuli da je ministar Vrdoljak u žurbi rekao da hita na avion gdje ga čeka premijer, Dragovan je rekao kako se u ovom trenutku treba naći najbrže sredstvo zbog izvanrednosti situacije. 

- Vjerujte mi, vi biste isto tako rekli što radiš ovdje, a nisi u Slavoniji, a probijen je nasip. Prema tome, to je očekivano - ustvrdio je Dragovan, dodavši kako on nije član Vlade nego glavni tajnik SDP-a. 

Komentirajući rejting SDP-a Dragovan je rekao kako to nije ništa neobično za vladu koja rješava goruće probleme. 

- Pred nama su godina i pol dana, projekti koje smo obećali da ćemo završiti i građani će moći ocjenjivati onda kada dođe vrijeme, a to su parlamentarni izbori - prokomentirao je Dragovan.  

Idi na 24sata

Komentari 112

  • alfaomega1 19.05.2014.

    Čudi me da još nije rekel da bi ih trebalo iseliti!

  • NedamIme 19.05.2014.

    samo milanovicu moze pasti na pamet da u takvim trenucima skuplja politicke bodove! jadno...i koja korist od njega u slavoniji...jel je dodao koju vrecu s pijeskom,donio hranu/vodu...ne,nego se samo naslikava!

  • zng108 18.05.2014.

    sto politicari nisu unistli unistila je prirodna katastrofa,,,,nije mi jasno samo zasto nisu milanovica oterali doso se nasladjivati na tudjoj muci i uzeti dnevnice,,,,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare