To je to što me zanima!

Dragović je vozio cijelu noć do Pule, trebao je dočekati ženu

U subotu ujutro vozio je prema Puli kako bi na aerodromu dočekao svoju ženu i dvomjesečnu bebu te s njima krenuo na planirani odmor. Dragović je iz Beograda vozio za Pulu tijekom noći od petka navečer
Vidi originalni članak

Muškarac koji je poginuo u prometnoj nesreći u subotu oko 7:40 na Istarskom ipsilonu je Vuk Dragović (44) iz Beograda, vlasnik i direktor tvrtke 'Wing' koja se bavi proizvodnjom dijelova za zrakoplove, piše Blic.

TROSTRUKI SUDAR U ISTRI Poginuo na Ipsilonu: Vozio je na aerodrom po ženu i bebu?

U subotu ujutro vozio je prema Puli kako bi na aerodromu dočekao svoju ženu i dvomjesečnu bebu te s njima krenuo na planirani odmor. Dragović je iz Beograda vozio za Pulu tijekom noći od petka navečer. U subotu oko 14 sati na pulskom aerodromu trebao se naći sa suprugom i djetetom koji su iz Beograda poletjeli avionom u jutarnjim satima.

PRIZORI UŽASA IZ ISTRE: 'Bio je to veliki šok. Udario je u kamion i odbio se na moj auto'

Dragović je upravljao Audijem Q2 beogradskih registarskih oznaka kada je iz još neutvrđenih razloga prešao u suprotni trak i udario u kamion TAM, varaždinskih oznaka. Nakon toga, Audi se frontalno zabio u Peugeot 301 bosanskohercegovačkih oznaka.

Dragović je preminuo na licu mjesta, dok su vozač teretnog vozila i 67-godišnja suputnica iz Peugeota prevezeni u riječku bolnicu.


 

Idi na 24sata

Komentari 108

  • Krešo_1_1 22.08.2018.

    Da i ?

  • zgbzagreb 21.08.2018.

    Sto neutvrdjeno? Zakunjao je . Savladao ga umor.

  • kinezojapanac 21.08.2018.

    Bolje da je zaspao sam nego da je pokupio ženu i dijete i zaspao s njima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare