To je to što me zanima!

Dragutin Lesar poručio: Rad se ne slavi više u Hrvatskoj!

Oni koji rade, rade i žive na određeno. Oni koji su nezaposleni, nezaposleni su na neodređeno. Slavi se kriminalna neodgovornost financijskog sektora, kaže Lesar
Vidi originalni članak

Predsjednik Hrvatskih laburista Dragutin Lesar je u utorak na službenim stranicama stranke objavio poruku, u kojoj je napisao kako se u Hrvatskoj rad više ne slavi. 

- Oni koji rade, rade i žive na određeno. Oni koji su nezaposleni, nezaposleni su na neodređeno. Slavi se jedino brutalna pohlepa i kriminalna neodgovornost financijskog sektora - stoji u poruci. Dodaje kako su radnici, umirovljenici i nezaposleni najveće žrtve tranzicije te oni plaćaju najveću cijenu. Lesar je istaknuo i kako vlast nudi besplatan ad za mlade umjesto novih radnih mjesta. Osim toga, zaključio je kako se time otvara i međugeneracijski rat, jer je mnogo ljudi koji su "prestari za posao, a premladi za mirovinu". 

Vladi Zorana Milanovića je poslao poruku da ne dira kolektivne ugovore i da ne snizuje cijenu rada, jer su radnici već preopterećeni.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • biio 02.05.2012.

    rad je ukinut 1945 s pojavom komunizma, kako još nisu komunisti nikako odstupili s vlasti nije se pojavio ni rad

  • japanokinez 02.05.2012.

    Ovaj Lesi jedino što zna je napaljivati ljude. Kad si toliko pametan, napiši i ovjeri kod javnog bilježnika svoje ideje o oporavku zemlje koju je HDZ toliko unazadio da milion Lesija nemaju apsolutno nikakvo rjršenje.

  • ikanonimus 02.05.2012.

    iduči put glasan za njega bar neče dignit cijene bar išta

Komentiraj...
Vidi sve komentare