To je to što me zanima!

Drama na Biokovu: Lovac sa psima ostao zaglavljen u stijeni

Odmah po dojavi, sedam spašavatelja izašlo je na teren te po dolasku na mjesto nesreće odlučilo da će se jedan spašavatelj popeti do unesrećene osobe te postaviti sidrišta za klasično izvlačenje iz stijene
Vidi originalni članak

Na dežurni broj HGSS stanice Makarska danas nešto iza 13 sati pristigla je dojava da je lovac iznad mjesta Drašnice, u blizini planinarake staze koja vodi prema Klinama, ostao zarobljen u stijeni, i to sa svoja dva psa.

“Naime, prilikom lova psi su otrčali za divljači te ostali na 50 metarskoj litici. Vlasnik pasa i lovac, u namjeri da spasi pse, i sam se našao u nevolji te zaglavio u stijeni. Nakon par bezuspješnih pokušaja, lovac se odlučio pozvati pomoć i pozvao HGSS, što ovim putem pohvaljujemo” – opisuju događaj članovi makarskog HGSS-a i napominju da bi daljnji pokušaj izvlačenja samo vodilo ka većoj nevolji i mogućoj nesreći.

Odmah po dojavi, sedam spašavatelja izašlo je na teren te po dolasku na mjesto nesreće odlučilo da će se jedan spašavatelj popeti do unesrećene osobe te postaviti sidrišta za klasično izvlačenje iz stijene.

Oko 16:28 sati spašavatelji su unesrećenu osobu i dva psa spustili na sigurno. Akcija je završila u 17:38 povratkom spašavatelja u bazu.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 12.10.2020.

    Lov još nije počeo osim ako nije privatno lovišteva onda je bio u krivolovu

  • evaroso123 12.10.2020.

    jbt koje su to nakaze..eejjjj..jadan peso...

  • Vukovar90 11.10.2020.

    Pa ja bi prvo pohvalila HGGS na pomoci covjeku u nevolji, a ako je to lovac , onda je lovac na divljac , neznam koliko vas u restoranima jede meso od divljaci , a ovdje izigravate neke vertikale.

Komentiraj...
Vidi sve komentare