To je to što me zanima!

Drama na Visu: 'Vlasnik kuće mi je 15 minuta vrištao u lice da ne mogu tu biti jer je mul njegov'

U maloj uvali u gradu Visu izgrađena je višekatnica za iznajmljivanje. Iznad plaže napravljena je terasa. Mještani pričaju kako vlasnik kuće sve tjera s plaže, a odvjetnik obitelji Vojković tvrdi da je sve po zakonu
Vidi originalni članak

Mala plaža u gradu Visu, koja prema katastarskoj čestici ima svega 47 metara četvornih, posljednjih nekoliko godina mjesto je prijepora između vlasnika novoizgrađenog objekta i mještana koji tvrde investitor uzurpirao pomorsko dobro. No, krenimo redom. Investitor je izgradio kuću na čestici iznad uvale u Ulici Vladimira Nazora. Višekatnica se počela graditi 2018. godine na tlocrtnoj površini od 104 metra četvorna, a investitor je uredno dobio građevinsku i uporabnu dozvolu te se apartmani danas iznajmljuju turistima.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 10

  • Okan_1 29.08.2022.

    Sramota!

  • Suštinu u prvi plan 28.08.2022.

    Sve te žene su trebale za zaštitu sebe i svoje djece od divljaka povesti svoje muževe, partnere u pratnju. Da mu netko pokaže zube dok "institucije" ne riješe problem. Do sada su se ponijele bijedno. Odvjetnik lupeta besmislice, laži.

  • balki balki 28.08.2022.

    Ak si sam moram utjerivat pravdu onda mi država koju plaćam bjesomučno skupim nametima (a koja bi trebala to urediti) netreba. Amen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare