To je to što me zanima!

Drama u Hamburgu: Djevojka glumila liječnicu i otela bebu u bolnici, vratila je za dva sata

Djevojka koja je glumila liječnicu ženi je rekla kako joj je nešto palo na šalteru za informacije te da će se ona pobrinuti za bebu. Nekoliko trenutaka kasnije s bebom je nestala iz bolnice
Vidi originalni članak

Prava drama odvijala se u ponedjeljak u bolnici u hamburškoj četvrti Heimfeld. Majka je bila s djetetom na pregledu na pedijatriji kad joj je Bugarka (18) u liječničkoj kuti prišla i uzela bebu te pobjegla iz klinike. 

Bild piše da je djevojka koja je glumila liječnicu ženi rekla kako joj je nešto palo na šalteru za informacije te da će se ona pobrinuti za bebu. Nekoliko trenutaka kasnije žena je otkrila da nema bebe. 

Nije još poznato poznaju li se majka djeteta i 18-godišnjakinja, a Bild piše da su se dvije grupe velikih obitelji okupile ispred bolnice, navodno oko 40 ljudi. Cijelu situaciju morala je smirivati i policija jer su se ljudi međusobno optuživali za otmicu.

Ni dva sata kasnije žena se vratila s bebom i predala je bolničkom osoblju. Priveli su je i protiv nje se vodi istraga pod sumnjom u otmicu, a Bild piše da je žena navodno nedavno imala spontani pobačaj.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Kontra fašizma 22.11.2023.

    Dvije velike obitelji u Njemačkoj sa preko 40 članova!?

  • Smik 21.11.2023.

    svuda ima bolesnih umova

Komentiraj...
Vidi sve komentare