To je to što me zanima!

Drama u Brežicama: Pucao je po gradu pa se zaključao u zgradu. Policija na terenu: 'Ne izlazite!'

Naoružani muškarac zaključao se u zgradu nakon što je pucao po gradu. Na terenu su policijski službenici specijalne jedinice policije i policijski pregovarači, a šire područje štite policijski službenici
Vidi originalni članak

U tijeku je policijska akcija na području Brežica zbog incidenta koji je izbio u poslijepodnevnim satima u srijedu. U blizini jedne od stambenih zgrada angažiran veći broj policijskih službenika, priopćila je slovenska PU Novo mesto.

Muškarac se zaključao u stan, a na terenu su policijski službenici specijalne jedinice policije i policijski pregovarači, dok šire područje štite policijski službenici.

TRAŽE GA Istarska policija moli za pomoć: Prepoznajete li ovog muškarca? Netko pokrao Slovenca u kampu

Prema neslužbenim informacijama koje su kružile među lokalnim stanovništvom, radi se o umirovljenom policajcu. Prije nego što se sklonio u kuću, navodno je ispred lokalne ljekarne ispalio nekoliko hitaca u zrak. Čak su se i u kući, prema svjedočenju mještana, čuli pucnjevi, prenosi N1 Slovenija.

Prema prvim saznanjima muškarac je sam. Policija je savjetovala stanarima da zbog sigurnosti ostanu kod kuće. Više informacija znat će se po završetku policijske intervencije ili nakon završetka očevida.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ma samo igraj 07.03.2024.

    Fant je malo ponoril!

  • Kokolina12 06.03.2024.

    Budale

  • ilija69 06.03.2024.

    Ne mogu vjerovati kakvi ljudi se danas secu slobodno po gradovima. Treba ocito jos puno raditi na sigurnosti zajednice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare