To je to što me zanima!

Drama u Suhopolju: Pijan usred noći pucao iz automatske puške. Stigla policija pa krenuo kaos

Muškarac je pijan ušao u kuću i pokušao zamijeniti spremnik, u čemu su ga brzom reakcijom i uz uporabu tjelesne snage spriječili u tome spriječili policajci
Vidi originalni članak

Virovitičko-podravska policija sinoć je primila dojavu da u Suhopolju muškarac puca iz automatske puške. Dojava je stigla usred noći, u 2 sata. Na teren je odmah poslana i interventna i temeljna policija. 

Dočekao policiju s automatskom puškom u rukama

- Postupajući po zaprimljenoj dojavi o pucanju oko 2 sata u noći, policijski službenici Policijske postaje Virovitica i Interventne jedinice policije Policijske uprave virovitičko-podravske su na mjestu događaja u dvorištu vlastite obiteljske kuće zatekli muškarca koji u rukama drži automatsku pušku - javlja PU virovitičko-podravska.

POKUŠAJ UBOJSTVA POLICAJCA U ŠAGU S pištoljem izašao na ulicu kod Valpova i upucao policajca: 'Već godinama maltretira cijelo selo'

Pijan ušao u kuću i pokušao zamijeniti spremnik, spriječila ga policija

Muškarac je zatim ušao u kuću i pokušao zamijeniti spremnik, u čemu su ga brzom reakcijom i uz uporabu tjelesne snage spriječili u tome spriječili policajci. 

- Uz uporabu sredstava prisile (lisice preventivno) odveden je u policijsku postaju gdje je utvrđeno da se radi o 43-godišnjaku te da je pod utjecajem alkohola - dodaju iz policije.

POKUŠAJ UBOJSTVA Pucnjava u Španskom: Pritvorili pomagačicu, sumnja se da je njen suprug pucao u čovjeka

Pijani 43-godišnjak, srećom, nikoga nije uspio ozlijediti, a nakon što je priveden pregledan je i u Općoj bolnici u Virovitici.

Predao veću količinu oružja i streljiva

Na temelju naloga Županijskog suda u Bjelovaru istoga je dana provedena pretraga doma i drugih prostora kojima se koristi 43-godišnjak kada je dragovoljno izručio veću količinu oružja i streljiva.

- Osumnjičeni 43-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari te kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom - navode iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Ivica 60 05.03.2023.

    A gdje je to slavno ime tog Lipicanera?

  • SLUZIJO 05.03.2023.

    To je EU alkohol droga pištolji..žene su nemoralne djeca na mobitelima očevi glavni u selu nose pištolje .susjed sa susjednom u svađi .super nam je..cure glume ove splaćine iz amerike sa guzićetinama još im surla fali pa su ko slonIce.dećki auti naoćale brade a u đepu 1 £i par centi ali samo naviju muziku cigaretu u zube i glavni su .ovi mole stalno ponavljaju  isto i bogu su dosadili..radnićka fronta nose partizanske simbole  bore se za žene koje žene sve nisu normalne..vlada svaki dan se mjenja. oslobađaju se unovćiči mamići todorići  kanaderi..divlji zapad dolazi u hr po priće za nove filmove ..OVOGA NIGDJE NEMA

  • Mamojed 04.03.2023.

    Suhopolje i jos pijan hahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare