To je to što me zanima!

Drama u Vladi: Petrov je dao Karamarku 48 sati za uzmak?

RTL je u srijedu objavio da je prema neslužbenim informacijama Božo Petrov, čelnik Mosta dao Tomislavu Karamarku 48 sati za džentlmenski uzmak, a da se šef HDZ-a na to samo nasmijao
Vidi originalni članak

RTL je u srijedu u emisiji RTL Danas objavio da je prema neslužbenim informacijama Božo Petrov, čelnik Mosta dao Tomislavu Karamarku 48 sati za džentlmenski uzmak, a da se šef HDZ-a na to samo nasmijao. 

Podsjetimo, sve je počelo nakon što je procurilo u javnost da je Karamarkova supruga Ana imala ugovor s tvrtkom Josipa Petrovića koji radi za mađarski MOL. Zbog toga je SDP u Saboru pokrenuo prijedlog o izglasavanju nepovjerenja Karamarku. Vlada bi se navodno o tome trebala očitovati u petak na telefonskoj sjednici.  
Podsjetimo, Tomislav Karamarko u srijedu nije došao na sjednicu Vlade. Karamarko se opravdao obiteljskim razlozima.

Idi na 24sata

Komentari 323

  • kiefer 26.05.2016.

    Diktatura, na koju su navikli HDZ-ovci ne funkcionira. Nije mi jasno kako i zašto ta stranka još uvijek opstaje. Ratne godine su prošle i takva politika. Vrijeme je za nova razmišljanja i nove, napredne stranke. HDZ je u poslijeratnom periodu pokazao da nisu u stanju demokratski razmišljati, nego isključivo diktatorski i jako često protuzakonito.

  • Mislilac 26.05.2016.

    Lopovi. Da je radio protiv države u SAD, dobio bi 180 godina zatvora.

  • oktopus21 26.05.2016.

    petrov potpisao kod javnog,petrov rekao,grmonja izjavio.......sten baj komicari,ali ne uspjevaju nasmijati nikog

Komentiraj...
Vidi sve komentare