To je to što me zanima!

Drastičan pad temperature: Na Zavižanu -2, a u Zagrebu 2°C

Temperature su u 24 sata u Lici pale za 16 stupnjeva Zahladnjenje se nastavlja i u četvrtak kad će najniže jutarnje temperature uglavnom biti od 1 do 6 stupnjeva
Vidi originalni članak

Hladna fronta donijela je znatno zahladnjenje. Temperature su u 24 sata u Lici pale za 16 stupnjeva. U srijedu ujutro Zagreb se probudio uz gustu maglu, a u 6 sati u Maskimiru su izmjerena svega 2 Celzijeva stupnja, dok su na Zavižanu, na kojem je u utorak palo 15 centimetara snijega, u srijedu u 7 sati ujutro bila -2 stupnja.

 

U srijedu nas na Jadranu očekuje pretežno, a u unutrašnjosti djelomice sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, u Slavoniji sjeverozapadni, mjestimice s jakim udarima. Na Jadranu i dalje umjerena i jaka u Dalmaciji mjestimice i olujna bura, navečer u slabljenju. Najviša dnevna temperatura zraka od 13 do 18, na Jadranu između 19 i 24, javlja DHMZ. 

U četvrtak još hladnije, moguće je stvaranje mraza

Zahladnjenje se nastavlja i u četvrtak kad će najniže jutarnje temperature uglavnom biti od 1 do 6 stupnjeva. 

Pretežno sunčano, mjestimice i vedro. U unutrašnjosti je ujutro moguća lokalna kratkotrajna magla, uglavnom u kotlinama i dolinama rijeka, a ponegdje postoji mogućnost i za stvaranje mraza. Vjetar će biti većinom slab jugozapadni i jugoistočni, a na Jadranu će još ujutro ponegdje puhati umjerena bura. Najniža jutarnja temperatura uglavnom od 1 do 6, na Jadranu od 8 do 13, a najviša dnevna od 17 do 22, u Dalmaciji i do 25 °C.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • kenjiro 20.04.2016.

    ode rajčica u 3pm

  • G4ndalf 20.04.2016.

    ubit će me ovo vrime opet za bunde....

  • gabriella_1 20.04.2016.

    Samo da mraza ne bude, da opstanu moje voćkice!

Komentiraj...
Vidi sve komentare