To je to što me zanima!

Drastičan 'skok': Od utorka poskupljuju sve vrste goriva?

Prosječan spremnik benzinca bit će skuplji za 10 i pol kuna, dizelaša za 7 kuna, a vozači koji koriste LPG autoplin od utorka bi spremnik trebali plaćati 4,5 kune skuplje
Vidi originalni članak

Portal cijenegoriva.info neslužbeno doznaje kako će od utorka cijene svih vrsta goriva drastično poskupjeti. Kako pišu, prosječan spremnik trebao bi biti skuplji za 10 i pol kuna što znači 'skok' od oko 20 lipa po litri goriva pa bi na nekim benzinskim postajama benzin mogao 'probiti' psihološku granicu od 11 kuna. 

Također poskupljuje i dizel. Pun spremnik od 50 litara bit će, pišu cijenegoriva.info, skuplji za 7 kuna pa bi i cijena dizela prešla granicu od 10 kuna. 

Spremnik LPG autoplina poskupjet će za 4,5 kune.

Idi na 24sata

Komentari 185

  • lilianst 01.08.2018.

    Nevjerojatni su ti glasači HDZ-a, ograničenih mozgova da to normalan čovjek ne može povjerovat. Gladni, žedni, goli i bosi će biti ali će glasati za Rvacku!

  • ursuss 31.07.2018.

    sada će jedan lik napisati da je za poskupljenje kriv Račan,zdrp i komunjare.......možda još i Tito ili čak Matija Gubec..vrag bi ga znal...

  • tuti fruti 11 31.07.2018.

    Bravo harač ina-harač bandić-harač ina -harač bandić baš ljepo od naših političara dati na mostu 730 kn uzmeti na čupriji.harač, harač rajo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare