To je to što me zanima!

Drava im odnijela cijelu kućicu kraj Osijeka: 'Bilo je stravično'

Društvenim mrežama se brzo proširila video snimka koja prikazuje kućicu koju je u potpunosti odnijela rijeka rijeke Drave kod ušća Karašica blizu Osijeka
Vidi originalni članak

- To je bilo danas popodne, mi tu živimo, baš je izgledalo strašno. To je registriran plovni objekt koji je bio usidren na 29. kilometru rijeke Drave kod ušća Karašica - rekao nam je čitatelj koji nam je u ponedjeljak poslao video iz naselja Karašica kod Petrijevaca blizu Osijeka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POGLEDAJTE VIDEO:

- Svega kilometar uzvodno stvorio se čep kojeg je u jednom trenutku led probio te je povukao kućicu. Mi smo je pokušali spasiti no nismo uspjeli - dodao je čitatelj.

Lučka kapetanija Vukovar zabranila plovidbu na Dunavu

Zbog izrazito niskih temperatura i pojave leda na Dunavu, Lučka kapetanija Vukovar odlučila je obustaviti plovidbu za sva plovila na području nadležnosti te kapetanije, sve do stvaranja uvjeta za sigurnu plovidbu. Po riječima dežurnog službenika u Lučkoj kapetaniji Vukovar, zabrana plovidbe odnosi se na cijeli tok Dunava kroz Republiku Hrvatsku, od Batine do Iloka.

Razlog zabrane plovidbe je niski vodostaj Dunava te led koji je po procjeni vukovarske Lučke kapetanije, prekrio 30-ak posto površine te druge po veličini europske rijeke koja kroz Hrvatsku protječe u dužini od 188 kilometara.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Vuk 107 brigada Valpovo 11.01.2017.

    Sta ce nama vozacima kuca kad je nasa kuca putujuca

  • ajetodoo 11.01.2017.

    Po naslovu bi čovjek zaključio da se radi o pravoj kući.

  • zvjezdana pikl_1 10.01.2017.

    Priroda ima jaku moć.Kakvi ljudi:Takva priroda,vraća,ponekad na krivim ljudima i situacijama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare