To je to što me zanima!

Dres otkriven kraj Selene može se pronaći na svakoj tržnici

Broj pet otisnut na leđima vjerojatno je otisnut u nekoj od fotokopiraonica, kakvih je u Splitu 15-ak, kažu kolekcionari. Dres je nađen u ruksaku kraj tijela ubijene Selene
Vidi originalni članak

Milanov dres, fotografije kojeg je objavila policija tražeći da im se javi korisnik jer bi mogao imati spoznaje o ubojstvu Meksikanke Selene Macedo, tema je brojnih razgovora u Splitu o brutalnom ubojici s Marjana. Dres Milana s brojem 5, s natpisom REK_I, nedostaje mu jedno slovo, nije originalan dres slavnog kluba, piše Večernji list.

Brojni skupljači dresova, pa i fanatični navijača Milana s kojima smo kontaktirali, sigurni su da je dres, vlasnika kojeg policija traži, "lažnjak". Takve falsifikate, koji se najčešće proizvode u Kini, u splitskom žargonu nazivaju "pazaruša" jer se mogu kupiti na splitskoj tržnici.

- Onaj broj pet otisnut na leđima nije poput brojki na pravim dresovima. Ta petica otisnuta je na tržnici ili u nekoj od fotokopirnica koje se time bave. U Splitu ih ima petnaestak. A na dresu nema ni znaka Adidasa, koji bi morao biti vidljiv na prednjoj strani dresa, malo poviše – objašnjavaju "milanolozi".

Policija ima DNK i otiske prstiju ubojice

Imamo određene tragove koji nedvojbeno upućuju na točno određenu osobu, ali naravno kad budemo imali sumnju i identitet to će se i potvrditi, potvrdio je za RTL načelnik uprave kriminalističke policije Vitomir Bijelić.

Zapravo Bijelić je želio reći kako policija ima DNK uzorak i otiske prstiju ubojica, ali ih nema s čime usporediti. Uzorci se, naime, ne poklapaju s niti jednim uzorkom iz baze evidentiranih osoba, a u dva tjedna policija je eliminirala više od 120 sumnjivaca.

Iako je većina vještačenja završena policija još uvijek ne može sa sigurnošću potvrditi je li Selena Macedo zaista bila silovana.

U istrazi ubojstva Meksikanke hrvatska policija surađuje s Interpolom i kolegama iz Meksika, a meksička veleposlanica u Budimpešti trenutno se nalazi u Zagrebu i u stalnom je kontaktu s bratom i majkom ubijene Selene.

>>> Više pročitajte na Večernji.hr

Idi na 24sata

Komentari 59

  • TinoMilat 05.09.2012.

    Glavni sumnjivac je Alessandro Nesta

  • sammyy 05.09.2012.

    mislim da se ni ovaj slučaj neče riješiti...vrijeme prolazi, nadam se da sam u krivu

  • rizbo1 05.09.2012.

    Ma ne sumnjam da če to Hrvatski CSI raskrinkati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare