To je to što me zanima!

Dretar: Domovinski pokret nema veze sa PPD-om. Most blisko surađuje s Filipovićem

Podsjetio je kako je DP tražio da se zbog plinske afere osim odgovornosti HEP-a traži i odgovornost premijera te ministra gospodarstva a da je Most tražio da se Filipovića „skloni iz fokusa odgovornosti”
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik Domovinskog pokreta Davor Dretar odlučno je u petak odbacio optužbe iz Mosta da je njegova stranka povezana sa PPD-om te ustvrdio da je Most blisko surađivao s kabinetom ministra gospodarstva Davora Filipovića u razotkrivanju plinske afere.

Tijekom sedmosatne tematske sjednice Odbora za gospodarstvo o plinskoj aferi u četvrtak Nino Raspudić i Nikola Grmoja iz Mosta cijelo vrijeme su sjedili pored Marine Pavić, zaposlenice u kabinetu ministra Filipovića i s njom razmjenjivali dokumente, kazao je Dretar, pokazujući fotografiju sa sjednice.

JEDNOGLASNA ODLUKA Sabor donio dopune i izmjene Zakona o računovodstvu

- Ministarstvo gospodarstva u svakom slučaju blisko surađuje s Mostom, očigledno zbog nekih trenutnih ili budućih političkih interesa- ocijenio je  Dretar na konferenciji za novinare u Saboru, upitan je li ministarstvo Mostov izvor o plinskoj aferi.

Nazvavši sve „dvorskim spletkama” podsjetio je kako je DP tražio da se zbog plinske afere osim odgovornosti HEP-a traži i odgovornost premijera te ministra gospodarstva a da je Most, kako tvrdi, tražio da se Filipovića „skloni iz fokusa odgovornosti”.

POVEĆAT ĆE IM INVALIDNINU Sabor u petak izmijenio Zakon o braniteljima. Mlinarić im poručio: 'Ne dižite ruku na sebe'

- Dok sam bio član Hrvatske vojske, ministar Filipović studirao je kako krasti Hrvatsku, dok sam vozio humanitarnu pomoć za Ukrajinu, Filipović je počeo aktivno krasti Hrvatsku, toliko o nečijoj vjerodostojnosti- rekao je  Dretar o ministru Filipoviću. Također se ispričao javnosti zbog psovke upućene ministru tijekom tematske sjednice Odbora.

Osim toga, Dretar je naglasio da DP nema nikakvih veza s PDD-om, poručivši da će se svim snagama uključiti u istraživanje navodne povezanosti. 

OPORBA NAPUSTILA SJEDNICU: 'Izvanredno je stanje, a HDZ se ponaša kao da se ništa ne događa. Na potezu je Milanović'

- Čvrsto i odgovorno tvrdim svojom dušom i imovinom da tu nikakve veze nema- kazao je .

Pojasnio je i da je tijekom glasovanja, kada je oporba napustila sabornicu, unutra ostao član DP-a Stipo Milinarić samo zato da bi prilikom glasovanja o zakonu o braniteljima upozorio na još jedan suicid branitelja.

Daniel  Spajić(DP) dodao je da ih je Most prevario i kod izbora člana Državnog izbornog povjerenstva (DIP) "lažno" tvrdeći da su Raspudić i Miro Bulj članovi Mosta.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare