To je to što me zanima!

Drogirali dadilju (16), seksali se s njom pa sakrili njeno truplo

SAD: Alexis je paru čuvala djecu. Sprijateljili su se i počeli piti i drogirati se. U rujnu 2011. godine su djevojku nadrogirali. Kasnije joj je postalo hladno. Ubrzo je umrla
Vidi originalni članak

Dea Millerberg (39) je u ponedjeljak svjedočila na sudu u Salt Lake Cityju o tome kako su ona i njezin bivši suprug Eric Millerberg (36) drogirali i ubili Alexis Rasmussen (16). Djevojka je u proljeće 2011. čuvala njihove dvije kćeri. Sprijateljili su se i počeli su zajedno piti alkohol i pušiti marihuanu. Onda je Alexis, tvrdi Dea, počela tražiti da probaju i teže droge poput metamfetamina i heroina. 

Drogirali su se i jednu večer u kolovozu iste godine, a djevojka je tada predložila seks utroje. U rujnu su djevojku nazvali da im dođe čuvati djecu jer su oni planirali otići u kupovinu. No čim je Alexis stigla u kuću, počeli su se drogirati. Alexis su dali heroin i dva puta metamfetamin u ruku  i vrat. 

Nakon toga su Eric i Alexis imali oralni seks. Kasnije je djevojka počela histerizirati i bilo joj je hladno. Odveli su je u kupaonicu i napravili joj toplu kupku. Dea je nakon 45 minuta provjerila u kakvom je stanju djevojka. Bilo joj je još hladno pa ju je omotala dekom i polegla na krevet. Kad su se nakon pola sata vratili u njezinu sobu djevojka je bila mrtva. Kasnije su sakrili tijelo. Dea je policiji sve priznala i odlučila je svjedočiti protiv bivšeg supruga. Tužitelji kažu kako će oboje odgovarati.  

Idi na 24sata

Komentari 37

  • mapa45 13.04.2012.

    Zasto slika nije mutna, maloljetna je! Inace budu

  • lolaaaaaaaaaa 13.04.2012.

    Meni samo tu jedno nije jasno kako bi mi klinka od 16godina mogla čuvati dijete?!

  • loni87 13.04.2012.

    malo me strah ovoga kad procitam. radim i ja kao dadilja,sve je bilo ok, dok mi se njihov otac nije poceo nabacivati, mene je to malo zgrozilo, ali nastavila sam dalje raditi, jer drugog izbora zasad nemam, iako se trudim izbjegavati ga u sirokom luku

Komentiraj...
Vidi sve komentare