To je to što me zanima!

'Mubarak nije umro, skočio mu je tlak nakon Gadafijeve smrti'

Medicinski izvori iz bolnice u kojoj se liječi bivši egipatski predsjednik kažu da nije istina da je umro ili da mu je stalo srce. Kažu da se radilo o nepravilnom radu srca
Vidi originalni članak

Bivši egipatski predsjednik Hosni Mubarak (83) nije umro, već je imao problema s radom srca te mu je skočio tlak, javljaju državne novine Al-Ahram u ponedjeljak. Medicinski izvori iz bolnice u kojoj se Mubarak liječi rekli su kako je u petak bio na pregledu te su ottkrili atrijsku fibrilaciju, odnosno nepravilan rad srca i povišeni tlak. Demantiraju i navode da mu je srce prestalo raditi te da je završio na intenzivnoj njezi. Navodno su ga uznemirile vijesti o ubojstvu Moamera Gadafija. 

Russia Today u ponedjeljak je objavio kako je prema njihovim izvorima Mubarak bio u kritičnom stanju te umro, no ubrzo su i sami demantirali tu vijest, Bivšem egipatskom predsjedniku je nakon svrgnuća počelo suđenje za korupciju i ubojstva protuvladinih prosvjednika u veljači. 

Mediji su pisali i kako je Mubarak bolestan odnosno kako ima srčanih problema, a neki su navodili i da ima rak želuca. U sudnicu su ga dovodili na bolničkom krevetu, a suđenje je pratio iza rešetaka.  

Idi na 24sata

Komentari 1

  • razvaljen 24.10.2011.

    a bin laden ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare