To je to što me zanima!

Drugo polugodište: Učenici ponovo u školskim klupama

Ministar obrazovanja Željko Jovanović učenicima je zaželio mirno polugodište. Učiteljima i profesorima je poručio da će nastaviti pregovore sa sindikatima
Vidi originalni članak

Nakon tri tjedna zimskih praznika školarci su se danas vratili u školske klupe.

Pola milijuna učenika uživalo je u blagdanima, a neki su to vrijeme iskoristili za nadoknađivanje propuštenog gradiva.

Za nastavnike praznici su bili vrijeme iščekivanja. Ipak, Ministarstvo obrazovanja ispunilo je obećanja te im isplatilo naknade za prijevoz i zaostatke za smanjene plaće.

Ministar Željko Jovanović, čiju je smjenu zatražilo 13.125 prosvjetara, zaželio je učenicima mirno polugodište, piše HRT.

Nastavak pregovora

Učiteljima i nastavnicima poručio je da će nastaviti pregovore sa sindikatima kako bi prije isteka otkaznog roka kolektivnih ugovora imali nove ugovore.



Idi na 24sata

Komentari 9

  • 13.01.2014.

    Samo djeco učite i onda budite dobri i otiđite iz ove zemlje. Pustite nas da radimo do 80 godine na miru. To vam je poruka od ministra obrazovanja koju vam daje direktno i indirektno, svojim postupcima ili postupcima svojih kolega.

  • skypilot 13.01.2014.

    Jovanović nastavlja pregovore sa prosvjetarima ;"-Pogledajte se u ogledalo i plj......e na ono što vidite". A na početku mandata:" Ako se profesorima umanje bilo kakva prava odmah dajem ostavku". Već si ju davno trebao dati a još uvijek stigneš.To ti uopće nebi bila loša ideja.

  • ayayay 13.01.2014.

    Konačno malo mira i prestanak galame

Komentiraj...
Vidi sve komentare